4 сильних молитов Богу про наставляння і керівництві. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, якщо я постукаю, мені відкриють двері. Я прошу Тебе керівництва і напрямки зараз, Господь, і молюся, щоб ти відповів на моє прохання.

Коли ви відчуваєте, що збивається з курсу або заблукали в життя, ці потужні молитви до Бога про керівництво і надання спонукають вас повернутися на правильний шлях і залишатися вірними волі Господа для вашого життя.

Молитва доброго батька

Щедрий батько, ти сказав мені просити у тебе все, що мені потрібно. Ви сказали, що, якщо я запитаю, буде дано. Якщо буду шукати, знайду. Якщо я постукаю, мені відкриють двері. Я прошу Тебе керівництва і напрямки зараз, Господь, і молюся, щоб ти відповів на моє прохання.

Ви абсолютно хороший Батько, який завжди дає своїм дітям тільки хороші подарунки. Ви любите дарувати гарні подарунки тим, хто просить. Як ваше смиренне дитя, я прошу сьогодні про дар мудрості. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва настанови

Господь, мій Бог, допоможи мені довірити Тобі свої рішення і своє майбутнє. Дозвольте мені покластися на вас всім серцем замість того, щоб покладатися на власне недосконале розуміння. Дай мені ясне керівництво в моєму житті, Господь.

Підкоряючись вам, я знаю, що ви будете направляти мої шляхи, і я можу бути впевнений, що ваш напрям – це завжди кращий шлях. Почуй мою молитву, Батько. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Допоможіть мені отримати вказівну молитву

Люблячий Батько, допоможи мені розвивати духовні дисципліни, щоб я міг краще сприймати те, що ти мені кажеш, і з більшою готовністю робити те, що ти вимагаєш. Чи можу я не тільки прийти до вас зі своїми потребами, похвалою і вдячністю, але і виробити звичку проводити час в побожному слуханні.

Допоможіть мені не дозволити, щоб фактори, що відвертають – соціальних мереж і суєти життя заглушали ваш тихий голос. Допоможіть мені у всьому керуватися вами, а не моїм власним недосконалим судженням. Амінь.

Молитва про присутність Бога

Могутній Бог, якщо я спробую прожити своє життя без тебе, у мене нічого не вийде. Давним-давно ви послали свою присутність, щоб вести свій народ через пустелю. Коли я не знаю, куди йти, я прошу, щоб я знав про Вашу присутність поруч зі мною, направляючи мене в правильному напрямку.

Я не хочу нікуди йти без тебе, Господь, тому що бути у твоїй присутності – найкраще місце для мене. Захисти мене від шкоди і направ мої кроки. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.