Молитви, коли життя важка і ми відчуваємо фінансові потреби і потрібно навчитися довіряти Богу

Господи, допоможіть нам постійно бачити, що випробування нашої віри дає нам стійкість, в якій ми дуже потребуємо.

Наполегливість і світ за часів потреби в молитві

Господь, Ти наповнюєш нас необхідної нам внутрішньою силою. Твоєю силою ми можемо все винести. Довіряючи Твоєму Слову і прагнучи жити так, як Ти наказав, ми вчимося світу і задоволенню в будь-яких обставинах. Ми знаходимо задоволення незалежно від того, чи є достаток або дефіцит.

Коли життя важка і ми відчуваємо фінансові потреби, навчіть нас довіряти та наполягати на ці важкі часи, дивлячись на вас, шукаючи напрямки. Нехай ми відчуємо повноту Твого присутності, перебуває в нас, поки ми чекаємо, коли Ти проведеш нас через фінансові труднощі. Амінь.

Молитва про наполегливість-4

Опора на молитву мудрості Бога
Дорогий Батько, Твої шляхи вище нашого розуміння, і Твоя мудрість перевершує все, що ми розуміємо. Дозвольте нам повністю підкоритися вам, вірячи в шлях, який ви нас обрали. Можливо, ми не до кінця розуміємо наші проблеми, але ми знаємо, що у Вашій безмірною мудрості Ви все спланували ідеально і пам’ятайте про наших інтересах.

Дозвольте нам, я молю, черпати з Твоєї мудрості, щоб ми могли бачити речі з Твоєї точки зору і зміцнюватися, щоб продовжувати слідувати волі Твоєї. Амінь.

 ""

Молитва про стійкість-5

Молитва з завзятістю в надії (обіцяні нагороди)
Добрий Батько, Ти – Справедливий Бог, справедливий у Своїх вчинках і милостивий до тих, хто підпорядковується Тобі та живе, щоб шанувати Тебе. Ви знову і знову нагадуєте нам, що життя не завжди буде комфортною і легкою, і з любов’ю попереджуєте нас, щоб ми були уважні до перешкод і передбачали труднощі.

Але Ви також запевнили нас у Вашому постійну присутність, Вашої вірною підтримкою та Своїх милостивих нагород. Допоможіть нам проявити наполегливість, знаючи, що Твоє Слово істинно і Твої нагороди вірні тут зараз і в майбутньому житті. Амінь.

Молитва про стійкість-6

Наполегливі молитви про особисте зростання
Отець Небесний, Твої шляхи досконалі та виконують Твої праведні плани. Важкі випробування, які Ви іноді дозволяєте нам пережити, спочатку здаються загадковими та незбагненними, але в кінцевому підсумку вони дають результати, яких ми самі бажаємо. Навчи нас завжди довіряти тому, як Ти проводиш нас через уроки життя.

Допоможіть нам постійно бачити, що випробування нашої віри дає нам стійкість, в якій ми дуже потребуємо. Дозвольте нам усвідомити, що наша постійна наполегливість веде до зрілості та благочестя, якого Ви так бажаєте в нашому житті. Амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.