Молитви про стійкість, наполегливості і мудрості в спілкуванні. Читайте з вірою в серці

Господи, без Тебе я б впав в депресію і відчай. Постійно нагадуй мені про Твою непохитною любові та дай мені рішучість вистояти у труднощах

Молитва про наполегливість і мудрості у зверненні

Люблячи Бога, Твоя мудрість досконала. Ваші знання абсолютні. Ви дозволяєте нам побачити наші подорожі та відносини з кращого боку. Ви допомагаєте нам зрозуміти, що нам потрібно, щоб вистояти та долати конфлікти в стосунках. Ваша мудрість допомагає нам краще розуміти себе та інших. Я довіряю Тобі допомогу і силу, щоб я зміг дозволити нинішні конфлікти з моїми близькими сьогодні.

Допоможи мені ніколи не відмовлятися від них, і нехай вони ніколи не відмовляться від мене. Дайте нам терпіння та розуміння, щоб ми могли прийти до корисних компромісів і піти на жертви для поліпшення відносин. Амінь.

Молитва про стійкість-6

Розуміння того, що Бог завжди пам’ятає молитву
Вірний Батько, Ти завжди пам’ятаєш наші труди, нашу боротьбу, наші негаразди та наші страждання в наших зусиллях твердо стояти в житті для Твоєї слави. Ви бачите, як ми прагнемо бути схожими на Вас.

Допоможіть нам зосередитися на цій істині та дайте нам сміливість рухатися вперед з повною впевненістю в надії, яку ми покладаємо на Тебе, знаючи, що через віру і терпіння ми в кінцевому підсумку повністю здійснимо і випробуємо Твої обіцянки. Амінь.

 ""

Молитва про наполегливість-9

Зосередження на Ісусову молитву
Господь, Ти – самий джерело нашої віри та Той, хто доводить її до повної досконалості. Ви зробили це можливим, перенісши несправедливу смерть і дозволивши осоромити себе на хресті. Ви залишили розраду на небесах, щоб стати для нас прикладом страждань і стійкості.

Коли ми постаємо перед труднощами та негараздами, допоможіть нам вчитися у Вас і зосередитися на тому, що Ви для нас зробили. Навчи нас терпляче і терпляче проходити призначений нам життєвий курс. Амінь.

Молитва про наполегливість-10

Сила Божої молитви про незмінну любов
Батько, Ти – наш завжди вірний і люблячий Бог. Ви дбаєте про нас без винятку. Ви нас обов’язково підтримуєте. Коли тривожні думки мучать мене, Ти підбадьорював мене своїм втішає присутністю. Коли сумніви та слабкість мене турбують, Ти підтримуєш мене Своєю незмінною любов’ю.

Без Тебе як мого постійної допомоги я б впав в депресію і відчай. Постійно нагадуй мені про Твою непохитною любові та дай мені рішучість вистояти у труднощах, тому що Твоя любов ніколи не припиняється, і Твоя допомога ніколи не перестає. Амінь.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.