4 кращих молитов про особливі послуги: особливої милості і милосердною силі. Читайте з вірою в серці!

Нехай твоя радість буде моєю силою в важкі часи. Хай буде ваше присутність моїм світом, який переповнюється.

Молитви Новени відомі своєю міццю у розв’язання конкретних проблем. Якщо вам потрібна термінова допомога у своєму житті, прочитайте одну з цих Новен, щоб отримати особливу ласку, щоб допомогти вам.

Молитва Трійці Новени

Слава Отцю, Який створив мене за образом і подобою Божою. Слава Синові, який своєю смертю і воскресінням переміг над пеклом і відкрив шлях на небеса. Слава Святому Духу, який кожен день благословляє мене новими милостями. Слава Святій Трійці.

Благослови мене своїми дарами. Будь ласка, дайте мені мудрість, щоб я міг усвідомлювати важливість інших і тримати Бога в центрі свого життя. Я пропоную вам свої наміри. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Молитва особливої милості

Господь, моя Скала і Визволитель, дякую Тобі за те, що ти завжди моя допомога у важкі часи. Ви пообіцяли, що у вас є плани та мета для мене, плани забезпечити мені процвітання, щоб не завдавати мені шкоди. Почуйте мою молитву про особливу милість і вислухайте мої наміри, які я пропоную вам сьогодні.

Нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть мир моєї душі сьогодні та на всі дні. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

 ""

Молитва милосердної сили Новени

Чудовий радник, спасибі, що можете задовольнити всі мої бажання і потреби. Ви сказали, що моя віра ніколи не буде осоромлена, якщо я довіряю вам. Я заявляю про ваш співчутті та силі, оскільки я заявляю перед вами своє конкретний намір. Почуй мою молитву.

Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою, яка дає мені сили. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Допоможіть мені в молитві

Небесний Батько, дякую Тобі за досконалу роботу, справедливість твоїх шляхів і за те, що ти Бог вірності. Ти обіцяв, що зможеш рясно благословити мене, щоб у всьому і в усі часи ти постачав мене всім, у чому маю потребу я буду рясніти всяким добрим ділом. Почуйте мою молитву про особливу милість сьогодні.

Нехай твоя любов стане пристрастю в моєму серці. Нехай твоя радість буде моєю силою в важкі часи. Хай буде ваше присутність моїм світом, який переповнюється. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.