4 сильних молитов для зростання бізнесу, які читаються душевно і з вірою в серці

Всемогутній і Вічний Бог, я так вдячний за можливість, яку Ти дав мені в моїй справі. Я знаю, Господь, що Ти використовуєш це для мого благословення.

Статистика показує, що при відкритті нового бізнесу більшість компаній збанкрутують або закриються протягом перших п’яти років. Щоб домогтися успіху, ви також повинні шукати допомоги та волі Господа. Ось 4 потужних молитов для зростання бізнесу.

Молитва про рекламу

Могутній Бог, я приходжу до Тебе сьогодні, вірячи, що Ти дав мені моя справа, щоб забезпечити мене. Милостивий Господь, щоб розвивати свій бізнес, мені потрібно буде рекламувати, щоб люди знали, що я тут.

Я молю, Господь, щоб Ти дав творчість для просування і залучення клієнтів. Господи, будь ласка, направ мене і допоможи мені з розумом використовувати мої рекламні засоби. Амінь.

Молитва про фінансову допомогу

Бог Приросту, у мене є хороші плани щодо того, як розвивати свій бізнес, але для цього мені потрібна фінансова допомога. Господь, я молюся, щоб Ти привів мене до благочестивих установ або людям, які можуть допомогти мені в реалізації моїх планів.

Я молюся, щоб Ти дав мені успіх з фінансовою допомогою, яку я отримую, і захистив мене від тих, хто скористається мною. Господь, я прошу Тебе дати мені мудрість про те, як найбільш ефективно використовувати кошти, коли вони у мене з’являться. Амінь.

 ""

Молитва про укриття

Всемогутній і Вічний Бог, я так вдячний за можливість, яку Ти дав мені в моїй справі. Я знаю, Господь, що Ти використовуєш це для мого благословення. Цілком можливо, Ви довірили мені спадок для тих, хто прийде пізніше. Господь, з цієї причини я прошу Тебе покрити мої діла Своєї захистом.

Будь ласка, бережіть його, як виноградник, і бережіть його від хижаків. Господи, будь ласка, зроби плоди, необхідні для забезпечення стійкості та зростання. Амінь.

Молитва про розрізненні

Ісус Христос, мій Господь, існує так багато бізнес-моделей для розвитку мого бізнесу. Я бачив стільки різних рад. Я не впевнений, яку модель використовувати для розвитку мого бізнесу. З цієї причини я прошу, щоб Ти дав мені духовне розрізнення, необхідне для того, щоб знати, яку модель зростання Ти хочеш, щоб я використовував.

Я знаю, що Ти дав мені цю справу з певною метою, Господь. Я молюся, щоб Ти керував моїми думками, щоб я поступав мудро і не помилявся. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.