Молитви про процвітання і благословення в життя. Читайте душевно і з вірою в серці!

Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов'ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою.

Джерело молитви про процвітання

Могутній Бог, спасибі тобі за те, що твої обіцянки вірні, ти вірний, я можу на тебе покластися. У вашому слові сказано, що це ви даєте мені можливість виробляти багатство. Я передаю свою справу в Ваші руки, Господь, оскільки я знаю, що Ви є джерелом успіху і процвітання.

Дай мені сили протистояти спокусам багатства і прославляти тебе у всіх аспектах мого бізнесу. Нехай мир Божий огортає мене, любов Божа підтримує мене, а мудрість Божа контролює мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Благослови мою роботу молитва

Господь, мій Бог, спасибі тобі за те, що ти нескінченно, послідовно і зовсім мудрий. Я прошу вас відкрити руку і подарувати мені успіх в моїй справі. Благослови всі справи моїх рук і зроби мене успішним. Нехай моя робота прославить вас.

Почуй мою молитву, Господи. Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою, яка дає мені сили. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про процвітання бізнесу

Господь, моя Скала і Визволитель, дякую Тобі за те, що Ти створив все і в тебе все тримається. Ви сказали, що у вас є плани та мета для мене, плани забезпечити мені процвітання, щоб не завдавати мені шкоди. Дозвольте мені довірити вам свій бізнес. Хай буде в мені слово Христа, навчивши мене усю мудрість.

Чи можу я працювати з вдячністю в моєму серці Бога. Що б я не робив, словом чи ділом, нехай я все роблю в ім’я Господа Ісуса Христа, дякуючи Богові Отцеві. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про успішний шлях

Творець Бог, спасибі тобі за те, що у тебе є плани на мою користь і твою славу. Твоє слово говорить, що ти змусиш все працювати разом для мого блага. Будь ласка, слідкуйте за моїм бізнесом, захищайте мене від небезпек і ведіть мене по шляху до процвітання та успіху.

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і заснований на любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання. Так виповниться я всією повнотою Бога. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.