Молитва на день прийдешній

Боже, дякую Тобі, що Твоя воля і Твій план завжди досконалі. Це може бути непросто завжди відчувати себе добре, але я знаю, що Ти бачиш загальну картину і знаєш, що краще для мене.

«Тому що мої думки – не ваші думки, і ваші шляхи – не мої шляхи», – заявляє Господь. «Як небеса вище землі, так і мої шляхи вище, ніж ваші шляхи, і мої думки, ніж ваші думки». (Ісая 55: 8-9)

Нехай вас утішить впевненість в тому, що перебування в Господу – це найнадійніший спосіб жити повноцінним, радісною і «мрією» життям: «Але благословенний той, хто довіряє Господу, чия впевненість в ньому. Вони будуть як дерево, посаджене водою, яка посилає своє коріння потоком. Він не боїться, коли приходить тепло, його листя завжди зелені. У рік посухи він не турбується і не може не приносити плодів ». (Єремія 17: 7-8)

Єдиний спосіб знайти душевне серце і радісне життя – це дозволити Йому любити нас, бути з нами і заповнити душевну біль, яку ми відчуваємо, Його милістю. Це не завжди дозволяє легко відмовитися від сну або залишити його без нагляду на якийсь час, і я знаю, що Бог це визнає. Не забувайте, що ми те, про що Він мріє і чого хоче, і Він так сильно любить нас. Його воля і мрії для нас більше, ніж ми можемо собі уявити і це більш ніж нормально.

Молитва

Боже, дякую Тобі, що Твоя воля і Твій план завжди досконалі. Це може бути непросто завжди відчувати себе добре, але я знаю, що Ти бачиш загальну картину і знаєш, що краще для мене. Ти завжди хороший. Ти завжди вірний. У Тебе завжди є стійка любов до своїх дітей. Це істини, які ніколи не будуть невірними, тому допоможи мені жити в світлі цих істин сьогодні. Допоможи мені знайти мир, коли я розмірковую над тим, що означає, що Ти завжди добрий, вірний і повний непохитної любові до мене. Допоможи мені зустрітися з упевненістю сьогодні, знаючи, що Твій план перевершує всі мої мрії. Господи, я люблю Тебе, дякую Тобі за життя, яке я маю в Тобі. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.