Молитви во славу Богородиці

На Благовіщення славлять Матір Божу

Я пам’ятаю – сама любляча Діва Марія,

ніколи не було чутно

що будь-який, хто звернувся до Тебе за допомогою

був залишений без сторонньої допомоги.

Натхненний цією впевненістю,

хоча обтяжені моїми гріхами,

Я біжу в Твою захист, тому що Ти захищаєш мене.

Мати Слова Божого,

ним не гордує моїми словами

але будь милостива і почуй мою молитву.

Амінь.

Радуйся, Свята Діва Марія, Матір милосердя, наше життя, наша насолода і наша надія. Тобі ми плачемо, бідні вигнані діти. Тобі ми посилаємо наші зітхання, скорбя і плачу в цій долині сліз. Звернись до нас захисниця, очима Твого милосердя і після цього наше вигнання покажи нам благословенний Плід утроби твоєї Ісуса. Про милість, про любов, про мила Діва Марія.

Молися про нас, про свята Матір Божа.

Щоб ми могли стати гідними обітниць Христа.

Будемо молитися Всемогутньому і вічного Бога, який справою Святого Духа підготував і тіло, і душу славної Діви Марії, Марії, щоб вона могла заслужити бути гідним житлом для Твого Сина, дай нам, які радіють в її пам’яті, може, завдяки її любовному клопотанням, бути позбавлені від нинішнього зла і від тривалої смерті через того ж Христа, нашого Господа. Амінь.

Про Пресвята Діва Марія, до якої Бог послав Ангела Гавриїла, щоб оголосити, що Ти повинна бути матір’ю Його Єдинородного Сина, молися за нас, які звертаються до Тебе, Свята, мила Марія, ми віддаємо Тобі все, що є минуле і сьогодення, І майбутнє теж. Благословенна свята і непорочна зачаття Пресвятої Богородиці. (Вкажіть тут свої наміри …) Пам’ятайте, про, сама милостива Діва Марія, ніколи не було відомо, що будь-хто, хто просив твій захист, просив твоєї допомоги або просив твого заступництва, залишився без допомоги. Натхненний цією впевненістю, я лечу до тебе, про Діва Дев, до Тебе прийду, перед Тобою, грішний і скорботний. О Мати Слова втілись, не залишай мої прохання, але за Своїм милосердям слухай і відповідай мені. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.