Молитви про прощення моїх проступків і милості Господа. Читається з вірою в серці

Господи, допоможи мені підкорити мій гріх і дай мені благодать жити гідним тебе життям. Прав мною як моїм люблячим і милосердним наставником.

Молитва про прощення моїх проступків

Святий Господь, я не можу порахувати, скільки разів я зазнавав поразки та грішив проти Тебе і проти інших. Хоча є довгий список звинувачень на мою адресу, я хвалю вас за те, що кожен пункт в цьому списку може бути прощений через спокутну роботу Ісуса на хресті. Мої злочину не встоять проти мене, тому що всі вони покладені на Христа.

Допоможи мені підкорити мій гріх і дай мені благодать жити гідним тебе життям. Прав мною як моїм люблячим і милосердним вчителем. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва про свободу від сорому

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти знаєш усі мої потреби. Коли я зазнаю невдачі, ти прощаєш. Коли я спотикаюся, ти проявляєш милосердя. Коли мені боляче, ви жалісливі. Коли я дрейфую, ви перед собою ставите мене. Коли я зміню тобі, ти залишаєшся мені вірним. Ваше слово говорить, що моя віра ніколи не буде осоромлена, якщо я довіряю вам.

Дозвольте мені всім серцем довіритися вам і жити життям, вільної від сорому. В тобі я можу знайти все, що мені потрібно. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитві, щоб не збитися зі шляху

Люблячий Батько, дякую Тобі за те, що у тебе є плани щодо мене, які призначені для мого блага і твоєї слави. Хоча я схильний збиватися з твого шляху, ти переслідуєш мене і знову притягаєш до себе. Прости мене, Господи, за ті часи, коли я заблукав. Ви обіцяли, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі.

Нагадайте мені, що через життя, смерть і воскресіння Ісуса я у світі з вами. Нехай цей спокій наповнить все моє життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.