11 лютого день ангела для Вікторії: що означає це ім’я, характер і доля у дівчаток названих цим ім’ям

Як правило, всі Вікторії схожі на батька. Вони ліниві та трохи повільні. Коли Вікторія грає з дітьми, то не є заводієм.

Ім’я Вікторія якщо перевести його з латинської мови, означає – перемога.

Характер

Як правило, всі Вікторії схожі на батька. Вони ліниві та трохи повільні. Коли Вікторія грає з дітьми, то не є заводієм. Вона досить пасивна. Коли вона ще в дитячому віці, то не хоче вчитися читати та завжди просить маму і тата, щоб їй шанували.

Це спокійний врівноважений чоловік. Вона не любить багато говорити та намагається мовчати. Іноді замикається в собі. Коли дівчинка підросла, то вона стає більш жива і стежить за собою.

Вікторія сором’язлива і невпевнена дівчина. Самостверджуватися вона може в химерної форми. Може поводитися зухвало на вечірці.

 ""

Робота

На роботі це діловита людина і при керівництві форсує події та може повчати інших. Однак коли їй дадуть відсіч вона стає колишньою. Вона не любить спілкуватися з людьми та вибере професію, де результат по роботі буде залежати тільки від неї самої.

Сім’я

Це хороша домогосподарка, хоча може бути фотомоделлю або манекенницею. Вікторія довго перебирає нареченими. Це не тому, що вона шукає принца або у неї кепський характер, а просто тому, що вона нерішуча. Коли необхідно приймати якесь рішення важливе в житті, вона завжди така нерішуча.

Коли Вікторія вже вийшла заміж, вона все ще сумнівається з приводу прийняття правильного рішення з приводу вибору чоловіка. Якщо чоловік буде чуйним і уважним, то Вікторія стане більш впевненою і перетворитися.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.