Молитви про силу, захист коли життя складне і важке. Читайте з вірою в серці

Господи, ми дякуємо Тобі за Силу Твого Слова і Твоєї Присутності в нашому житті. Ми дякуємо Тобі за захист.

Молитва про силу

Дорогий Небесний Отець, Твої шляхи вище моїх шляхів. Я молюся про силу, щоб залишити свій шлях і слідувати своєму найкращому шляху. Я вірю Тобі, Господь. В ім’я Ісуса Христа я молюся. Амінь.

Молитва коли відчуваєте, що на вас нападають

Дорогий Бог, Ми дякуємо Тобі за Силу Твого Слова і Твого Присутності в нашому житті. Ми дякуємо Тобі за те, що ніяка зброя, створене проти нас, не процвітатиме. Ми молимося, щоб Ти відкинув всі погрози та звинувачення, кожне образливе слово і щоб нас не збили з правильного шляху. Ми славимо Тебе за те, що з Тобою немає нічого неможливого, що Ти люблячий і добрий, повний милості та сили. Ми віримо в Тебе одного, щоб стати сильним від Твого імені. Спасибі, що Ти наш Захисник, наш Притулок і наша Сила. Спасибі, що Ти борешся за нас сьогодні, і в нашій слабкості, Ти робиш нас сильними. В ім’я могутнього Ісуса, амінь.

Молитва про керівництво, коли життя складне

Господи, я тут сьогодні з відкритими руками та відкритим серцем, готовий розраховувати на те, що Ти допоможеш мені протягом дня, і все це допоможе мені. Допоможи мені бути як Немія, допоможи мені прийти до Тебе за керівництвом, силою, забезпеченням і захистом. Коли я стикаюся з важким вибором і важкими ситуаціями, допоможи мені згадати про Тебе, пам’ятай, що я – Твоя дитина і Твій представник в навколишньому мене світі. Допоможи мені жити сьогодні так, щоб це принесло честь Твоєму святому імені. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.