Молитви, які підтримують у важку хвилину життя. Читайте з вірою в серці

Господи, воюй з тими, хто проти мене. Ввести ворога в замішання. Нехай вогонь, який йде перед тобою, спалить всіх ворогів мого життя.

Якщо ви шукаєте позбавлення від зла або ворога, читайте будь-яку з цих великих молитов духовної війни, щоб захистити себе.

Покрийте мою сімейну молитву

Господи, дякую тобі за цей новий день. Спасибі за все, що ви для нас запланували. Господи, я вдячний родині, яку Ти мені дав. Але я не можу бути з ними всюди, куди б вони не пішли, і навіть якби я міг, я так багато можу зробити.

Захистіть їх від планів лукавого. Нехай кожна пастка, яку поставив перед ним ворог, буде знищена кров’ю Ісуса. Будьте їх щитом у всьому, що вони роблять. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Моліться з вірою!
Моліться з вірою!

Молитва особистого захисту

Дорогий Бог, прости мене за ті часи, коли я діяв в непослуху і відкривав ворогові двері, щоб контролювати моє життя. Прости мене за умисний злочин і покірність брехні ворога. Владою, якою я володію через смерть вашого сина Ісуса, я скасовую та анулюю будь-які угоди, які я зробив висновок з ворогом свідомо і несвідомо.

Господи, воюй з тими, хто проти мене. Ввести ворога в замішання. Нехай вогонь, який йде перед тобою, спалить всіх ворогів моєму житті манівцями. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва безпеки

Господь Ісус, дозволь твоїй надприродну силу заповнити це місце. Пішли своїх ангелів боротися за мене. Убережи мене від всіх пасток, які розставив переді мною ворог. Укріплюй мою віру, щоб я продовжував стояти у твоєму слові, яке є істиною.

Дай мені надприродну силу, щоб продовжувати йти, навіть коли я слабий. Зроби мене сміливим, як лев, щоб я міг битися у всіх духовних битвах в моєму житті. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.