Несподівана радість – чарівна молитва: читайте її три рази в день з вірою в серці і буде благополуччя

Тому коли вам потрібне щастя в житті необхідно прочитати три рази молитву перед іконою "Несподівана радість."

Немає безгрішних людей. У кожного є гріхи. Однак деякі продовжують збільшувати їх кількість своїми неправомірними вчинками, в тому числі та до ближніх. Вони не замислюються, що буде з ними далі та з їхніми дітьми

Інші грішники зрозумівши свої проступки, намагаються загладити скоєні гріхи та не робити інші. Це їм вдається зробити за допомогою молитов. Особливо дієві молитви якщо ви будите молитися перед іконою “Несподівана радість”. Це обов’язково допоможе прибрати з вас гріхи.

Тільки необхідно покаятися і читати молитви перед іконою душевно і з вірою в серці. Адже недарма кажуть: “Так, по вірі вам буде!”

Тому коли вам потрібно щастя в житті необхідно прочитати три рази молитву перед іконою “Несподівана радість ”

Молитва

"Несподівана радість"
“Несподівана радість”

О, Пресвята Діво, Всеблагого Сина Мати Всеблагая, граду цього Покровительки, всіх сущих в гріхах, скорботах, бідах і хворобах вірна Предстательніце і Заступниці! Прийми молебний спів це від нас, недостойних рабів Твоїх, Тобі яке підноситься: і як древній грішник, на всяк день багато разів перед чесною Твоєю іконою молівшагося, що не знехтувала єси, але випадкову радість покаяння дарувала єси, і старанним до Сина Твого клопотанням Цього до прощення грішника схилила єси тако і нині не погорди моління нас, недостойних рабів Твоїх, але умоли Сина Твого і Бога нашого, та й усім нам, що з вірою і розчуленням перед цілющим Твоєю поклоняємося, кожному ненавмисну радість дарує: щоб усі на небі, так і на землі веде Тебе, як тверду і не ганебну Предстательніцу роду християнського, і це ведуче, славлять Тебе і Тобою Сина Твого з безначальним Його Отцем і Єдиносутність Його Духом, нині та повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Щоб молитва була дієвою, ви повинні правильно молитися. Як це робити? Нижче наведені практичні поради.

Як молитися: 5 практичних порад

Я дуже хочу поглибити молитовне життя, але у мене є таємна боротьба з нудьгою. Я знаю, що молитва несе в собі силу і змінює життя. Але коли я сідаю помолитися, мені важко зосередитися. Через три хвилини мої думки повертаються до останнього сезону якогось цікавого фільму чи блукають в моєму списку справ. Або я намагаюся помолитися перед сном, але засинаю.

Молитовні слабаки – це річ? Я підозрюю, що я один з них, і мені залишається тільки гадати, як краще молитися.

Я не хочу бути легковажним. Молитва – дивовижний привілей. За допомогою таких слів у Святому Письмі ми отримуємо відкрите запрошення від Бога всесвіту: “Поклич мене, і я відповім тобі “. (Єремія 33: 3а) У нас є обіцянка, що Він чує нас: “Ти покличеш мене і прийдеш і будеш благати мене, і я буду слухати тебе”. (Єремія 29:12)

На сторінках Біблії ми бачимо приклади людей, які молилися. Молився навіть Ісус, Син Божий. Так що я знаю, що теж повинен, але мені це складно. Підозрюю, що я не один. Багато християн не вміють молитися.

Чому ми боремося з тим, як молитися?

Так,
Так, по вірі вам буде!

 

Може бути, ми одухотворяємо його. Ми думаємо, що нам потрібно довго і красномовно молитися, щоб це дійсно спрацювало. Ми порівнюємо себе з духовними гігантами, такими як Мати Тереза, і відчуваємо себе некваліфікованими та негідними. Іноді ми відокремлюємо молитву від решти життя, ми дивимося на це як на те, що робимо на молитовних зборах або в тихий час.

Коли я читаю слова Павла в Колосян 4: 2: “Присвятіть себе молитві, бувши пильними та вдячними “, я ставлю собі питання: як мені присвятити себе молитві, якщо у мене звичайне життя з роботою і дітьми? Я забуваю, що Павло, безсумнівно, говорив про серцеве відношення, а не про нескінченне молитовне зібрання або часу для молитов. Присвячена молитва – це серцева схильність звертатися до Бога на кожному кроці в наші дні.

Але я виявив кілька практичних порад, як молитися:

Рада 1: моліться просто

Ми можемо думати, що повинні молитися пристрасними, переконливими словами, щоб Бог почув нас, але насправді Він чує навіть наші найкоротші молитви «SOS».

“Чим менше слів, тим краще молитва “, – сказав Мартін Лютер. Хіба це не подає надію? Ми можемо говорити з Богом звичайною мовою, як ми розмовляємо з одним. Нам не потрібно довго молитися. Богу подобається просте слово хвали, наприклад: “Господь, я люблю тебе”. Він дорожить болісною молитвою матері, коли вона кличе: “Зціли моє дитя”. Він відповідає на найпростішу прохання: “Господи, дай мені сил на сьогодні “.

Рада 2: читайте Біблію і моліться над віршами

У вас коли-небудь був одностороння розмова з людиною, який постійно говорив, не слухаючи вас? Розмова не зайшла занадто далеко, чи не так? Ми робимо те ж саме з Богом, коли молимося, не читаючи Біблію, Його вічний лист любові та мудрості кожного з нас на Землі. Читання Святого Письма допомагає нам пізнати Бога. Це оживляє наші молитви.

Якщо ви хочете більш ефективно розмовляти з Богом, читайте Святе Письмо. Нехай слова Давида в Псалмах пожвавлять ваші молитви. Зупиніться в Євангеліях, щоб помолитися над віршем, який вас вразив, просячи Бога впровадити цю істину в ваше серце. Нехай слова листів Павла озвучать конкретні молитовні прохання про себе і про людей, яких ви любите.

Рада 3: зробіть молитву активної та мультисенсорной

Молитва притупляється, коли ми перетворюємо її в чисто розумову вправу. Бог створив нас творчими істотами, так чому б нам не привнести творчість в наше молитовне життя? Запалювання ароматної свічки може послати нашому мозку сигнал: “Пора молитися “. Це може внести священний трепет в кілька хвилин молитви. Слухання музики може допомогти нам зосередитися на Бога. Багато людей люблять малювати, або розфарбовувати під час молитви.

Я допомагаю своєму змученому мозку зосередитися на молитві, ведучи молитовний щоденник. Складання списку запитів змушує мій розум не спати. Я зупиняюся, щоб помолитися за кожне прохання, записавши його. Іноді я пишу довші молитви у вигляді листа. Молитовний щоденник зміцнює віру, коли ви озираєтеся на свої прохання і згадуєте відповіді Бога.

Пам’ятайте, що вам не потрібно сидіти тихо, щоб молитися. Найкраще я молюся на пішохідній стежці. Молитва вголос також допомагає мені зберігати зайнятість розуму, але я приберігаю її для молитов вдома.

Рада 4: зробіть молитву невід’ємною частиною свого дня

Цей вірш збиває мене з пантелику: “Завжди радійте, невпинно моліться, дякуйте за будь-яких обставин “; (1 Сол. 5: 16-17). Чи дійсно можливо молитися безперестанно?

Як щодо експерименту? Починайте і закінчуйте свій день молитвою. Як можна частіше ви принесете короткі молитви Богу протягом дня. Моліться над своїм розкладом. Просіть Бога допомогти вам зі списком справ. Коли ви чуєте тривожні новини, підійміть ситуацію перед Богом. Помоліться за свого чоловіка або дитини, коли обіймаєте його або її. Моліться за людину, з якою розмовляєте. Моя подруга дякує щоразу, коли вона за кермом зупиняється на червоне світло. Шукайте моменти молитви, які працюють на ваше життя.

Рада 5: моліться з нетерпінням

Молитва стає млявою вправою, коли ми не шукаємо відповідей. Ісус пропонує нам очікувати, що Бог буде працювати. “Просіть, і дасться вам, шукайте, і ви знайдете, стукайте, і відчинять вам.” (Матвія 7: 7)

Наскільки цікавіше стає молитва, коли ми не закриваємо очі та чекаємо відповідей від Бога. Іноді мені цікаво, скільки відповідей ми втрачаємо, тому що насправді не очікуємо відповіді від Бога.

Пам’ятайте Колосян 4: 2: “Присвятіть себе молитві, бувши пильними та вдячними”.

Як щодо того, щоб почати сьогодні? Не турбуйтеся, якщо відволікаєтеся, як я. Просто повернися на правильний шлях. Моліться і чекайте відповідей від Бога, щоб ви могли дякувати Йому. Він може відповісти не так, як ви очікуєте, але Його відповідь завжди буде краще, ніж ви мали на увазі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.