Молитви за те, щоб в будинку завжди були гроші. Читається з вірою в серці

Господи, Твоє слово говорить, що мені не слід турбуватися, тому я тримаюся за свою віру і за Твої обіцянки, що Твоє достаток буде висловлено на мене все моє життя.

Молитва про віру

Бог Всевишній, я тут перед Тобою, прошу твого милостивого благословення. Бережи мою віру у Твоє провидіння, знаючи, що Ти ніколи не залишиш і не залишиш мене. Я не прошу розкішного життя. Замість цього я просто молюся, щоб у мене було достатньо, щоб жити в повсякденному житті.

Твоє слово говорить, що мені не слід турбуватися, тому я тримаюся за свою віру і за Твої обіцянки, що твоє достаток буде висловлено на мене все моє життя. Ви знаєте, що мені потрібно, і я сподіваюся, що я це отримаю. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-1

Будь моєю світлою молитвою
Суверенний Господь, тепер я стурбований усіма своїми проблемами через мою фінансової нестабільності. Все, що я бачу зараз, – це тьма і нескінченні дороги. Будь ласка, будь моїм світлом і будь моїм провідником, поки я спотикаюся на цьому шляху. Хоча я борюся, я знаю, що Твій світ осяє моє життя і, врешті-решт, благословить мене фінансовою допомогою, в якій я потребую.

Я з нетерпінням чекаю того дня, коли мені не потрібно буде турбуватися про гроші, знаючи, що Ти, мій постачальник послуг, кожен день мого життя поруч зі мною. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-2

Надсилайте мої рішення Молитва
Святіший, я молюся про фінансові труднощі, які зараз відчуваю. Ти моє єдине джерело надії та сили, і тепер я міцніше тримаюся за Тебе. Я не знаю, як вийти з цієї ситуації в поодинці, але з Тобою я знаю все і все можливо. Керувати своїми рішеннями, щоб я міг поліпшити себе і свій поточний статус. Будь ласка, дайте мені правильне мислення, щоб я зміг знайти фінансовий прорив якомога швидше. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-3

Будь моєю твердинею молитва
Всемогутній Бог, сьогодні я відчуваю, що мій світ валиться, і я відчуваю, що все йде не так. Я думав, що добре спланував своє життя, і тепер знаю, що помилявся. Я забув, що ти є власником головного плану моєму житті, а я всього лише Твоє творіння. Будь моєю твердинею, щоб я міг набратися сміливості, щоб зустріти свої фінансові труднощі прямо зараз.

Дай мені сили встати та розв’язувати проблеми, з якими я стикаюся. Я вірю, що Ти забезпечиш мене, тому що ти маєш для мене більш масштабний план, який виходить за рамки мого розуміння. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.