Потужна і чудотворна молитва на Вербну неділю

Сьогодні, ми відзначаємо Вербну неділю, коли наш Господь Ісус зробив Свій торжествуючий вступ до Єрусалиму.

Сьогодні, коли ми відзначаємо Вербну неділю, коли наш Господь Ісус зробив Свій торжествуючий вступ до Єрусалиму. Ми святкуємо Його не як того, хто тоді був би прибитий до дерев’яного хреста і потім розп’ятий, але ми святкуємо Того, хто сидить на престолі, Царя царів і Господа, який переміг над гріхом, смертю і пеклом так, що сьогодні ми можемо ходити і жити.

Що говорить Біблія:

Тому вони взяли гілки пальм і пішли йому назустріч, кричачи: «Осанна! Блажен, хто приходить в ім’я Господа! ».

Ісус знайшов віслюка, і сів на нього, як написано: «Не бійся, дочко Сіону ось твій Цар іде, сидячи на віслюкові! ~ Іоанна 12: 13-15.

Основні факти, які потрібно пам’ятати про Вербну неділю

Вербна неділя знаменує собою початок Страсного тижня, який є тижнем до Великодня – подія, яка ознаменовує останній день життя Ісуса.

Привітання, яке отримав Ісус, було під час святкування єврейського Великодня. Люди, які чули про його чудеса, очікували, що він позбавить їх від панування Римської імперії.

Пальмові гілки – це традиційні символи перемоги, тому вони використовуються.

Давайте помолимося:

Всемогутній Бог, Ти створив нас в своїй мудрості і врятував нас своєю благодаттю, і Ти даєш нам силу своїм Святим Духом жити для Твоєї честі і Твоєї слави.

Прийми похвалу і подяку наших сердець і відданість наших умів, оскільки тепер ми поклоняємося і хвалимо Тебе.

Даруй, щоб, згадуючи події Твоєї Пристрасті, Твій Святий Дух міг підштовхнути нас до істинного покаяння, твердій вірі і більшої певності Тобі в ім’я Ісуса Христа, нашого Господа.

Ми дякуємо Тобі за перемогу, отриману через хрест. Наші серця радіють, благословенний той, хто приходить в ім’я Господа!

Своєю смертю, похованням, воскресінням і вознесінням Ти довів, що вся влада в Твоїх руках і що Ти маєш всю владу над усім світом.

Ми дякуємо Тобі за те, що Ти йдеш попереду нас і у всьому допомагаєш нам. Ми віддаємо Тобі хвалу і честь за те, що Твоя любов завжди міцна.

Бо Твоя любляча доброта триває вічно.

В ім’я Ісуса, амінь.

Всім щасливої Вербної неділі!

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".