Молитва за серце вашої дочки з 5-ю проханнями до Господа для неї

Нехай дочка дізнається, що покора Тобі, Боже, - це найкращий шлях до життя, якого дійсно бажає її серце.

Ваша дочка – це дорогоцінний дар від Бога, і ви хочете зробити все можливе, щоб захистити її, підбадьорити її і зміцнити її довіру. Один з найбільших інструментів, які ми маємо як батьки, – це молитва! Наведені нижче молитви на різні теми, такі як самооцінка, мудрість, чистота і захист, можуть допомогти вам знайти слова для молитви за вашу дочку. Коли ви турбуєтеся про життя і вибору своєї дочки, ви можете покласти свої турботи на Ісуса і знайти мир, знаючи, що у Нього є план добра! Будьте мужніми тим, що Бог проходить через молитву, і ви можете озброїти себе і свою дочку мудрістю.

Молитва за серце вашої дочки

Дорогий Господь, я знаю, що Твоє Слово не повертається нікчемним, і я вірю великим речам для моєї дочки сьогодні:

1. Нехай вона рано дізнається, що покора Тобі, Боже, – це найкращий шлях до життя, якого дійсно бажає її серце (1 Царств 15:22).

2. Нехай вона знайде втіху в Твоїй здатності, Бог, досягти її, обійняти і врятувати її (2 Царств 22: 17-18).

3. Нехай вона знайде упевненість в Тобі, Боже, навіть коли настають важкі часи, і вона не знає, що робити, не зводячи очей з Тебе (2 Хронік 20:12).

4. Нехай вона тримає себе під контролем і не дає повного виходу негативної енергії на людей і ситуаціям, які її дратують (Притчі 29:11).

5. Нехай вона ходить в безпеці вашої призначеної цінності для неї. Дай їй сильну трудову етику і здоров’я, щоб виконати всі її завдання. Подаруй їй серце, яке хоче протягнути її руку нужденним. Захищайте її, бажайте їй правильного чоловіка, людини поваги і божественної честі. І нехай вона буде жінкою радості і сміху, чий характер, зосереджений на Христі, робить її найкрасивішою (Притчі 31).

Нехай ми обидва виростемо в наших відносинах з Тобою. В Ім’я Ісуса, амін

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.