Молитви, які підтримають вас у цей важкий час. Читайте з вірою в серці

Господи, я в черговий раз заплутався в проблемах і перебуваю в їх залежності. Будь ласка, дай мені сили, які мені потрібні, щоб вирватися на свободу.

Молитва про свободу

Господь, я стою перед Тобою, звільненим від ланцюгів мого минулого, які тягли мене до смерті. Спасибі, що звільнили мене.

Господи, я в черговий раз заплутався в проблемах і перебуваю в їх залежності. Будь ласка, дай мені сили, які мені потрібні, щоб вирватися на свободу. Амінь.

Молитва про підтримку

Господь Сили та Любові, я Твоє дитя, і я славлю Тебе хвалу за Твою вірність мені. Твоя любов підтримує і підтримує мене. Твоя сила врятувала мене від моїх гріхів і врятує від моїх бід.

Я молюся про мою нинішню ситуацію і прошу, щоб Ти був світлом, що йде переді мною, і стражем позаду мене. Ви багато разів наділили мене силою і мужністю, будь ласка, зробіть це ще раз! Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва укриття

Бог непохитної вірності, спасибі, що завжди відповідаєш, коли я звертаюся до тебе. Відповідь може бути негативним, але це доводить, що ви слухаєте і дбаєте. Я приходжу до Тебе, бо мені потрібно підбадьорення, яке приходить тільки тоді, коли я сиджу у Твоїх ніг. Я схиляюся перед Тобою і вдаюся до Твоєї незмінної любові.

Поки я зупиняюся у Твоїй присутності, я сподіваюся відчути Твою вірну любов і захист наді мною і витягти з цього те, що мені потрібно, щоб рухатися вперед. Амінь.

Молитва хвали

Господь Вищих Небес, в той час, як Твій дім може бути на Небесах, Ти перебуваєш у вихвалянні Твоїх дітей. Я перед Тобою хвалю Тебе за всю Твою доброту і любов. Нехай моє поклоніння пожвавить мій пригноблений дух, і Твоя присутність затопить мою кімнату.

Наповни мене Твоєї надією, коли я вийду з вірою, що Ти зламаєш перешкоди та просунешся за мене. Спасибі, дорогий Господь! Амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.