Молитви, щоб Господь почув ваше прохання. Читається з вірою в серці

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь.

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Мені часто не вистачає знань про те, що мені робити, або я знаю, але не роблю цього. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку.

Не дай мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку. Будь для мене вірним Отцем, направляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

Навчи мене молитві

Боже, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли дати мені пораду.

Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті. Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені та навчи мене, Господь, тим шляхом, по якому я повинен йти, і шляхам, за якими я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде

Молитва Провидіння

Бог, Творець усього, ти створив мене і знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти знаєш мене краще, ніж я сам. Ваші очі спостерігали за моїм розвитком в утробі матері, і всі мої дні написані у вашій книзі ще до того, як я народився.

Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь. Ти мій годувальник і захисник. Ти моя мудрість і мій світ. Надсилайте мої думки, слова і дії в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Почуй мою молитву

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення. О моя скеля і моя фортеця, веди мене і веди мене заради свого імені.

Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє щастя. Амінь.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.