Молитви про фінансову стабільність і достатку. Читайте з вірою в серці!

Великий Боже, я вклоняюся Твоєму хреста, просячи фінансового благословення в моєму житті. Я ніщо без Тебе, але з Тобою можливо все.

Будь моєю твердинею – молитва

Всемогутній Бог, сьогодні я відчуваю, що мій світ валиться, і я відчуваю, що все йде не так. Я думав, що добре спланував своє життя, і тепер знаю, що помилявся. Я забув, що ти є власником головного плану моєму житті, а я всього лише Твоє творіння.

Будь моєю твердинею, щоб я набрався хоробрості, щоб зустріти свої фінансові труднощі прямо зараз. Дай мені сили встати та розв’язувати проблеми, з якими я стикаюся. Я вірю, що Ти забезпечиш мене, тому що ти маєш для мене більш масштабний план, який виходить за рамки мого розуміння. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність

Боже Небесний, я вірю, що Ти все контролюєш, незалежно від того, в якій точці мого життя я перебуваю. Я віддаю Тобі всі свої турботи та страхи з приводу фінансів. Можеш замінити мої турботи вірою.

Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті. Візьміть на себе все моє єство, щоб я став людиною, якого не турбують гроші. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про зміцнення моєї впевненості

Господи, Ти сказав, що шукають Тебе не будуть мати потребу в гарному. Я знаю, що фінансова нестабільність, з якою я зараз стикаюся, має тимчасовий характер і що Твоє провидіння вічно.

Зміцни мою впевненість в Тобі та Твоїм словах, щоб я більше не турбувався і не боявся. Направ мене ще більше шукати Твого присутності в ці часи відчаю. Амінь.

Молитва достатку

Великий Боже, я вклоняюся Твоєму хреста, просячи фінансового благословення в моєму житті. Я ніщо без Тебе, але з Тобою можливо все. Я вірю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Я молюся, щоб Ти дав мені те, що мені потрібно, щоб я міг виконувати свої земні обов’язки та більше не боротися з грошима. Амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.