Молитви, які допомагають вирішувати життєві проблеми. Читайте з вірою в серці

Господи, я прошу допомоги, щоб я міг очистити свій розум і залагодити ситуацію. Будьте моєю втіхою і допоможіть мені подолати цю проблему. Амінь.

Залишся зі мною, молитва

Святий Боже, Ти сказав, що мені не потрібно турбуватися про те, що я буду носити, пити або є, тому що Ти знаєш, що мені потрібно. У цей момент я намагаюся не турбуватися, і мені щиро потрібно відчути Твою присутність. Ви все знаєте.

Ти єдиний, хто може мені допомогти в цій ситуації. Залишся зі мною і зроби Себе відомим в моєму житті. Я вірю тільки в Тебе і тільки в Тебе. Амінь.

Підсилюйте мою духовну молитву

Жалісливий Бог, я смиренно прошу Тебе забрати всі мої турботи. Дозволь мені відчути Твої люблячі руки навколо мене. Я турбуюся і турбуюся, тому що мої фінансові проблеми продовжують рости та рости. Мене вражає все, що відбувається. Мій дух слабкий.

Надихнувшись мій дух, щоб я міг з упевненістю прийняти ці виклики, знаючи, що в кінцевому підсумку Ти надаси мені те, що мені потрібно. Я передаю цю проблему в Ваші руки. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Серце моє молитва

Небесний Батько, я приношу Тобі весь тягар, яке я ніс на собі так довго. Ви бачите мене в цій ситуації, і я повністю усвідомлюю, що не зможу пережити цю фінансову кризу без Вас. Своєю любов’ю і провидінням втішити моє серце і дозвольте мені відчути, що ви тут. Дай моєму серцю знати, що Ти ніколи не залишиш мене.

Я прошу допомоги, щоб я міг очистити свій розум і залагодити ситуацію. Будьте моєю втіхою і допоможіть мені подолати цю проблему. Амінь.

Покажи мені шлях молитва

Вічний Батько, я точно не знаю, куди мені тепер іти. Ось я у Твоїх ніг, прошу, щоб Твій світло осяяло мій шлях. Фінансова нестабільність в цьому світі творить. Це серйозно псує мої відносини з собою, з іншими людьми та з Вами.

Покажи мені шлях, щоб я більше не міг блукати та загубитися через цієї проблеми. Покажи мені, як подолати мої фінансові труднощі. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.