Молитва про прихильності Господа. Читається з чистим серцем

Ти самий праведний, і я прошу тебе вести мене своїми шляхами, о Господь. Ваша простягнута рука на моєму житті - це все, про що я прошу. Амінь.

Направляй мене молитвою

Ісус Христос, Син Божий, ви були народжені від Святого Духа, але ви ходили по цій землі та зазнавали страждань. Навчи мене, Господь, як бути смиренним і переносити труднощі, кидають виклик моїй вірі. Нехай ти до мене принесе мені прихильність на землі та за її межами.

Надсилайте мене у всьому, що я роблю, щоб я свідчив і оспівував ваше велич. Так само як ви жили серед людей, подаруй мені мирне серце, прощати та любляче. Я молюся, щоб ти був моїм світлом і провідником, амінь.

Даруй мені молитву про твою прихильності

Небесний Господь, в цей момент я дивлюся на тебе, шукаючи твоїх злив благословень і милосердя. У міру того, як я продовжую те, що я роблю, даруй мені свою милість, щоб я міг перемогти, о Господь. Покажи свою руку в моїй роботі та проявити через мене.

Ти самий праведний, і я прошу тебе вести мене своїми шляхами, о Господь. Ваша простягнута рука на моєму житті – це все, про що я прошу. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про прощення правопорушень

Святий Господь, до тебе я приходжу з усіма своїми потребами та проблемами, і ти забезпечуєш мене. Ти безумовний Бог, і мені не буде соромно сказати, що ти для мене зробив. Господи, прости мені мої провини та навчи мене прощати тих, хто грішить проти мене, щоб тобі не було соромно за мене, як за своє дитя. Нехай твій дух любові, сили та єдності наповнить мене і переповнить. Амінь.

Молитва розрізнення

Господь, нехай моє серце буде наповнене радістю сьогодні, коли Ти виконаєш свої обіцянки в моєму житті зі своєї ласки. Ви самі вирішуєте, коли і як, і я вдячний вам за те, що ви ніколи не помиляєтеся.

Я покладаюся на вас в рішеннях, які я повинен прийняти у своєму житті, і в тому, що я повинен робити. Хай буде до мене ти, щоб я міг відрізнити хороше від поганого і мав мужність робити те, що правильно, згідно з твоїм словом. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.