Молитва в понеділок після Великодня, яка приносить надію

Не дозволяйте на наступний день після Пасхи піти підбадьоренню, оптимізму і надії, які ви відчували і знали у Великодень.

Ми не впевнені, що учні Ісуса робили в понеділок після Великодня. Можливо, вони залишалися разом, святкуючи звістка про воскресіння, і в той же час залишалися в тіні, якщо їх шукали солдати або інші релігійні лідери.

Ми не можемо бути впевнені ні в чому, крім того, що ми знаємо, що їх життя ніколи вже не будуть такими як раніше. Люди, які були такими боязкими і переляканими, тепер стали сміливими і рішучими. Великдень мала величезне значення для їх життя, що залишилося.

Нехай це буде те ж саме для вас!

Не дозволяйте на наступний день після Пасхи піти підбадьорення, оптимізму і надії, які ви відчували і знали у Великодню неділю. Гробниця була порожня, і незалежно від того, з якими неприємностями ви можете зіткнутися в майбутньому, просто поверніться в цю порожню гробницю.

Там є справжня сила, надія і впевненість через Ісуса Христа.

Молитва

Воскреслий Спаситель, нехай сила Твого воскресіння наповнює мене сьогодні і до кінця мого земного життя.

Нехай пам’ять про Твою жертві ніколи не буде далека від мого розуму.

І нехай я буду прикладом Твоєї безкорисливої любові і турботи про всі сьогодні і кожен день.

Я молюся в ім’я Твого самого славного імені – Ісус. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.