Молитва за вірність Господу. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, дивись на мене, визволи мене від смерті та бережи мене вічно у Твоїй присутності. Спасибі, що з любов'ю доглядаєте за мною. Амінь.

Молитва про самотність

Батько, бувають часи, коли я відчуваю себе самотнім. Мені часто здається, що ненависть і розбрат цього світу поглинуть мене. У своїй безпорадності я звертаюся до краси Твого Слова. Він живий і проникає в самий мозок моїх кісток.

Господь, я молю, щоб Твоя присутність заповнило порожнечу мого самотності. Будь ласка, злийте Твою надію в мій дух, оскільки я вірю в обіцянки Твого Слова. Амінь.

Молитва про Його любові

Могутній Бог, я знаю, що Твоя непохитна любов до мене реальна, але бувають моменти, коли я не відчуваю цього. Я знаю, що Ти послав Ісуса померти та заплатити за мої гріхи, бо не хотів, щоб ми були розділені.

Дивись на мене, визволи мене від смерті та бережи мене вічно у Твоїй присутності. Спасибі, що з любов’ю доглядаєте за мною. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про дощ

Дорогий Господь, я перебуваю на етапі свого життя, коли мені потрібні підбадьорення і сила. Моя душа чекає Тебе, бо Ти моя Допомога та Щит. Я молюся, щоб Ти та благодать пролилися на моє життя.

Дай мені підтримку і сили, які потрібні мені, щоб пережити ці важкі дні. Любов, яку Ти виливаєш на мене, дає мені надію на продовження життя. Амінь.

Молитва за вірність

Небесний Батько, я зізнаюся, що з усіх сил намагаюся залишатися вірним, щоб читати Біблію і молитися. Я відчуваю, як ніби життя виштовхує з мене Тебе.

Якби не Твоє обіцянку, що ніщо не вирве мене з Твоєї руки, я б зневірився. Господь, я покладу на Тебе свою надію і буду славити Тебе. Я буду йти вперед у Твоїй силі та стою у Твоїй благодаті. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.