Молитва мудрості, щоб впоратися з труднощами. Читайте з вірою в серці

Дай мені, Господь, мудрість зрозуміти труднощі на моєму шляху і дозволь мені відчути та побачити Твою втішну руку посеред цих бід.

Мудрість, щоб впоратися з труднощами

Могутній Бог, Ти можеш робити все, і ні один Твій план не може бути стриманий. Ви керуєте життям своїх дітей і цілеспрямовано плануєте всі обставини.

Дай мені, Господь, мудрість зрозуміти труднощі на моєму шляху і дозволь мені відчути та побачити Твою втішну руку посеред цих бід. Благослови мене вірою, яка дає мені впевненість в тому, що я можу спокійно зустрічати труднощі, знаючи, що Твої плани завжди бездоганні. Амінь.

Молитва мудрості, щоб впоратися з помилкою

Господь, Ти премудрий, джерело всієї істинної мудрості. З Твоєї вищою мудрістю ви спланували моє життя і курс, який я повинен вибрати. Веди мене, Господь, тим шляхом, який мені належить пройти, і направ мене по шляху, який Ти приготував для мене. Допоможи мені, Господь, приймати правильні рішення і дозволь мені відчути Твою силу і любов в моєму житті, щоб я міг в здоровому глузді уникати страхів, які приносить замішання. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Мудрість зрозуміти та прийняти молитву волі Бога

Батько, Ти дав мені милість і ласку понад те, чого я заслуговую. Тільки ви гідні мого підношення і мого поклоніння. Допоможи мені, Господь, жити життям, угодним Тобі та відповідної Твоєму ідеального плану для мого життя.

Дай мені мудрість визначити неправильні впливи, які збивають мене з невірного шляху і допомагають уникати їх. Ви знаєте, що для мене найкраще, тому зрощує в мені бажання і старанність шукати Твою волю. Амінь.

Провідна молитва

Мій Небесний Отець, Ти все бачиш і знаєш все, що є. Ваше розуміння безмірно, і ваші знання досконалі. Навчи мене, Господь, щоб я міг ходити у Твоїй мудрості. Надсилайте мої кроки так, щоб я не опинився на неправильному шляху, і направляйте свої думки так, щоб я не робив неправильний вибір. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.