3 сильних молитви про захист від злих духів. Читайте душевно і з вірою в серці

На жаль, в цьому світі багато зла, і ворог постійно намагається розлучити нас з Богом, вкладаючи зло в наші серця та уми.

Молитва про захист від духу гордості

Господь, я так люблю Тебе. Допоможіть мені подолати себе. Не дозволяйте мені зосередитися на своїх проблемах, почуттях і тому, чого я хочу. Вимкніть мою увагу від селфі та бажання розповісти всім, хто я і що роблю. Очисть мене від гордості. Необхідно знищити моє самовідчуття.

Я хочу померти таким, яким я себе зараз знаю, щоб Ти міг відтворити мене за своїм образом. Зосередьте свій погляд на інших. Зосередьте свій розум на те, як бути благословенням для навколишніх мене людей. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу страху

Господь, сьогодні, коли я ходжу по Твоїй прекрасній землі, визволи мене від духа страху. Дозвольте мені не боятися простого смертного і не допускати натяків на присутність будь-якого людини. Ви говорите бути сильним і сміливим.

Зосередьте мої думки на Тобі як на оплоті моєму житті. Потім направте мої думки назовні до інших, щоб я став шукати шляхи, щоб бути для них благословенням. Будь моєю допомогою і моїм щитом, Господь. Я довіряю тобі. Амінь.

Молитва про захист від духу маніпулювання

Всемогутній Батько, Ти такий чудовий Батько. Спасибі за все, що Ти для мене робиш, навіть не питаючи. Я схиляю голову перед Тобою і прошу, щоб Ти кинув духів-маніпуляторів моєму житті в озеро вогняне, де плач і скрегіт зубів. Ви говорите, що навіть сатана маскується під ангела світла.

Відкриваю очі, щоб бачити людей такими, якими вони є. Дайте мені проникливість, щоб я міг бачити, коли люди намагаються мене обдурити. Батьку, допоможи мені надіти порятунок, як мій шолом, і візьми меч Духа на мій захист, і завжди захищай мене. В ім’я Христа Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.