Молитва, щоб прибрати гнів. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, допоможіть мені говорити з людьми ніжні слова, особливо в розпал суперечки. Навчи мене керувати своїм духом, щоб я був спокійним і не озлобився.

Молитва про захист від духу гнівного

Боже, Ти такий могутній, Боже. Я встаю на коліна перед Тобою і прошу, щоб Ти очистив дух гніву з мого серця. Успокой мої емоції. Зроби так, щоб я швидко чув, повільно говорив і повільно приходив в гнів.

Допоможіть мені говорити з людьми ніжні слова, особливо в розпал суперечки. Навчи мене керувати своїм духом, щоб я був спокійним і не озлобився. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу залежності

Агнець Божий, що забрав гріхи світу, зціли мене від моєї біди. Ви говорите, що не дозволите мені піддатися спокусі понад те, що я можу винести. Мені так важко чинити опір своїм спонуканням. Мені потрібно Твоє божественне втручання, щоб скинути дух залежності в нижчу частину пекла. Я страждаю і слабкий.

Зроби мою плоть і розум сильними, щоб я міг подолати своє бажання вживати наркотики / алкоголь і залишатися тверезим. Я не можу зробити це в поодинці. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу Абаддона (руйнування)

Господь, Ти вигнав з небес ангелів, послухавшись Тебе. Вижене з мого життя кожного духу, який слідує за Абаддона, демоном-руйнівником. Допоможи мені стати ближче до Тебе, навчися читати Твоє слово і ходити по цій землі з вірою і по Твоєму образу.

Наповни мене Твоїм Святим Духом і формуй мене, як Ти бажаєш. У святе ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.