3 молитов про поновлення шлюбу. Читайте душевно і з вірою в серці

Коли ви переживаєте розрив довіри, може бути дуже складно відновити вашу віру в іншу людину.

Ось 3 молитов про поновлення шлюбу після перелюбу, які допоможуть вам відродити вашу минулу любов і відданість один одному.

Молитва про поновлення шлюбу

Господь, Будівельник за все, я прошу Тебе відновити мій шлюб. Моя дружина змінила мені, але розкаялася і повернулася до мене. І все ж мені важко довіряти та легко обурюватися. Допоможіть мені прощати, не дозволяючи, і довіряти, не бувши дурним.

Допоможіть нам перетворити цей шлюб разом в більш міцний союз, ніж був раніше. Давайте разом спробуємо радість і веселощі. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про відновлення вірного союзу

Боже мій, Ти – пожирає вогонь, і я прошу Тебе спалити в кожному з нас все бажання кого-небудь, все неповагу один до одного і будь-які почуття неповноцінності або незахищеності. Я молюся, щоб ми воскресли з попелу зради та щоб Ти відновив між нами вірний союз. Нехай ми будемо дивитися тільки на Тебе та один на одного. Амінь.

Молитва, щоб відродити нашу любов

Батько підбадьорення, моє серце розбите. Я відчуваю себе обдуреним і кинутим. Будь ласка, приведіть мою дружину до покаяння в невірності та знову об’єднайте нас. Я знаю, що це буде важкий шлях, але дозвольте нам відновити нашу любов один до одного. Допоможіть кожному з нас відмовитися від негативної поведінки та слів, які шкодять нашим відносинам, і зосередитися на повазі, ніжності та підтримки один одного. Амінь.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!