Молитва про повернення чоловіка. Читайте душевно і з вірою в серці

Нехай знову буде радіти моє серце, яке було зламане. Створіть в кожному з нас нове серце любові один до одного. Амінь.

Молитва про повернення чоловіка

Вірний батько, моя дружина залишила мене, щоб жити з іншою людиною. Заради наших дітей і заради нашого союзу, який повинен показувати відносини між Вами та церквою, я прошу, щоб моя дружина повернулася в нашу сім’ю, повністю віддана довгої та цілеспрямованої відданості мені та нашим дітям.

Нехай знову буде радіти моє серце, яке було зламане. Створіть в кожному з нас нове серце любові один до одного. Амінь.

Молитва, щоб виправити наш шлюб

Бог Надії, наш шлюб розпався з багатьох причин, в тому числі з-за невірності, і ця ситуація здається безнадійною. І все ж, коли Ви на роботі, завжди є привід для надії. Я молюся, щоб Ти виправив наш шлюб. Нехай моя дружина відвернеться від перелюбу і повернеться до мене.

Зцілити наші серця від усіх образ, виправити наші навички взаємин і виправити те, як ми ставимося один до одного. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про зцілення розбитого серця

Дорогий Батько, Ліфтер моєї голови, зцілить моє серце коли-небудь? Чи зможу я коли-небудь знову довіряти? Мій чоловік зізнався і попросив вибачення, але я відчуваю себе таким відкинутим і злим. Великий Лікар, зціли моє розбите серце і зціли цей шлюб.

Давайте будемо люблячими та уважними один до одного, і нехай мій партнер дійсно відвернеться від перелюбу і буде відданий цьому шлюбу. Створи в нас обох чисте серце. Амінь.

Молитва, щоб відновити наші відносини

Господи, мій Джерело Життя, я ніколи не відчував такої сильної емоційного болю і спустошення, і все ж я дуже хочу, щоб ці відносини відновилися. Я хочу, щоб наш шлюб не просто вижив, а й процвітав, з подоланням зціленням і глибшим рівнем близькості.

Мене зрадили, але допоможіть мені пробачити та допоможіть нам разом шукати взаєморозуміння. Поверни нам радість нашої першої любові. Амінь.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.