Молитва про те, щоб любов Божа керувала вами

Молитва Святого Письма - це потужний спосіб відновити нашу увагу.

Як тільки ми прокидаємося, наші думки розходяться в різні боки. Молитва Святого Письма – це потужний спосіб відновити нашу увагу. Бог шукає з нами відносини, засновані на молитві і вивченні Писання. Завдяки цим божественним методам спілкування віруючі відчувають присутність Бога в своєму повсякденному житті.

Його світ, який перевершує всі розуміння, пронизує життя тих з нас, хто хоче йти з Христом. Ми постійно прояснівши тим, як Бог пов’язує Свою істину і наші молитви з повсякденним життям.

Батько,

Я в повному захваті від того, як Ти зв’язуєш Своє слово і мої молитви кожен день. Ти чуєш мене, Ти бачив мене й знаєш про що я думаю. Я дякую Тобі за те, хто ти є! Мій великий і люблячий Бог!

Тому, що любов Христа спонукає нас. Батько, приведи мій розум у відповідність з Твоєї волею і метою мого життя, а не з миром.

Дозволь мені діяти по твоїм велінням. Сконцентруй мої думки на Тобі, Отче, і нехай все, що я роблю, рухає любов’ю і жертвою Христа за мене.

Нехай моє життя буде слухняна велінню мого Спасителя. (Від Марка 16:15)

Нехай Його любов до мене очолить цей час в молитві з Тобою, Отче, і відкрий моє серце, щоб почути Твою відповідь і керівництво.

В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.