Молитви – прохання до Господа. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Твоє слово велить мені ні про що не турбуватися, але в усьому, за допомогою молитви та прохання, з подякою я повинен передати свої прохання Тобі.

Ісая 26: 3

Святий Боже, я вірю в Тебе, бо Ти мій могутній Бог. Я знаю, що Ти будеш тримати мене в повному спокої, бо мій розум непохитний, Ти в моєму фокусі та Ти моє все. Я присвячую цей день Тобі та проголошую світ в моєму розумі, моєму серці та моєму житті. Я молюся, щоб я відчув Твій досконалий спокій в кожному середовищі, в яку я потрапляю сьогодні, Амінь.

2 Тимофія 1: 7

Дорогий Батько, Ти дав мені не духу страху, але дух сили, любові та самодисципліни! Господь, я не буду нічого боятися сьогодні, тому що страх виходить не від Тебе. Замість цього я вибираю ходити в силі, через Тебе я маю владу над своїми обставинами. Я також вважаю за краще ходити в любові, навіть коли я оточений тими, хто мене ненавидить, бо я хочу бути відображенням Тебе всюди, я йду, Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Филип’янам 4: 6-7

Боже, я вирішую почати свій ранок молитвою прямо зараз, тому що Твоє слово велить мені ні про що не турбуватися, але в усьому, за допомогою молитви та прохання, з подякою я повинен передати свої прохання Тобі. І мир Божий, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі! Господь, я уявляю все перед Тобою, бо я Твій навіки, амінь.

1 Хронік 4:10

Прекрасний Сущий на Небесах, свято і дорогоцінне Твоє Ім’я! Сьогодні вранці я молюся молитвою Іабеса з 1-й книзі Хронік: “О, якби Ти благословив мене і розширив мою територію! Нехай Твоя рука буде зі мною і вбереже мене від шкоди, щоб я був вільний від болю “. Батько, я молюся, щоб я відчував на собі Твою руку, коли я терплю цей день, я молю, щоб Твої благословення проявилися в моєму житті, амінь.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.