3 кращих молитов про силу та керівництво. Читайте душевно і з вірою в серці

Ці великі молитви про силу і керівництві дадуть вам слова, необхідні для пошуку сили Господа.

Коли вам потрібно протистояти гігантам, найкраще, щоб Господь був поруч з вами.

Молитва про силу та зі знанням

Небесний Батько, дякую Тобі за твою вірність протягом поколінь. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки. Дай мені сили та керівництво для всього, що мене чекає. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли направляти мене. Допоможіть мені зосередити свій погляд на тобі, поки я біжу по життю. Допоможи мені ходити вірою, а не видінням. Зміцни мене своїм Святим Духом. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва ясної настанови

Отець вічності, твоє слово говорить, що ти завжди будеш вести мене. Дозвольте мені спиратися на вас всім серцем замість того, щоб покладатися на власне недосконале розуміння. Дай мені ясне керівництво в моєму житті, Господь. Ви задовольняєте мої потреби, коли я відчуваю розчарування, і зміцнюєте мене, коли життя мене втомлює. Допоможіть мені слідувати вашим шляхом, ведучи мене до життя, повної плодів і радості. Підкоряючись вам, я знаю, що ви будете направляти мої шляхи, і я можу бути впевнений, що ваш напрям – це завжди кращий шлях. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Сила молитви

Вірний Батько, спасибі тобі за те, що ти мій щит і моя сила. У вашому слові сказано, що ви надаєте силу втомленим і збільшуєте силу слабких. Будь ласка, допоможіть мені випробувати вашу силу серед моєї слабкості. Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і заснований на любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання. Так виповниться я всього твого силою, мій Бог. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.