Сильна молитва про прощення себе. Читайте душевно і з вірою в серці

Найважче в житті визнати свої помилки та зрозуміти, що за все що сталися з вами в цьому житті винні тільки ви!

Кожна людина хоче зміни у своєму житті в кращу сторону.
Адже Господь створив людину для, того, щоб він був щасливий на землі.
Але якщо у вас тривога за своє життя і ви не можете визначитися чого хочете або заплуталися в житті, то вам необхідно звернутися до Бога.
Перекладіть всю свою тривогу і турботу про вас на Всевишнього.

Адже Господь піклується про кожну людину. Він знає його гріхи, його потреби та сподівання.
Потрібно попросити в молитві, щоб Бог дав прощення. Ви можете обдурити людину, але себе ви ніколи не обдуріть. Ви самі знаєте свої слабкі сторони душі.

Найважче в житті визнати свої помилки та зрозуміти, що за все що сталися з вами в цьому житті винні тільки ви!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва

Господи, допоможи визначитися хто я в цьому житті. Направ мене на шлях істинний і прости мене за мої гріхи. Я робив людям і в тому числі близьким боляче. Я не поважав своїх старших родичів і думав, що встигну до кінця життя попросити у всіх прощення.

Але життя коротке. А я так багато зробив неправильного в ній. Прошу Тебе допоможи мені пробачити самого себе. Господи дай мені сили більше нікому не завдавати болю і робити тільки добрі справи. Батько небесний навчи мене діяти за принципом – возлюби ближнього як самого себе.

Я прошу ще раз вибачення за заподіяну шкоду людям. Прости мене за помилки минулого. Допоможи побачити хто я був і зроби мене іншим. Господи, я знаю, що ти справедливий.

Батько небесний дай мені сили пробачити себе і змінитися. Я усвідомив свої помилки та більше не повторю їх. В ім’я Ісуса, амінь!

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.