Молитва, яка допоможе зупинити претензії ваших кредиторів. Головне: читайте з вірою в серці

Звичайно, ви можете вірити чи ні, але молитва в такому випадку допомагає! Зверніться до вашого Ангелу зберігачу, який посланий вам Богом з вашого народження.

Ви коли-небудь брали кредити в банку або у приватних осіб, а можливо в організаціях швидкого кредитування? Брали для різних цілей. Деякі, щоб лікуватися або лікувати родичів, інші для іпотеки, треті – просто не вистачило грошей на їжу сім’ї до зарплати.

І ви напевно платили відсотки справно щомісяця!
Але з огляду на різні причини, іноді не залежать від вас ви не змогли погасити вчасно кредит.

Це трапляється у кожного по-різному. Одних людей звільнили з роботи та вони втратили можливість платити щомісячні відсотки та повернути кредит. Інші через здоров’я не змогли далі працювати та звільнилися.

Треті просто прогоріли по бізнесу, а нового надходження грошей не передбачається. Є й такі, які взяли короткостроковий кредит для того, щоб оплатити навчання своїх дітей, щоб вони змогли закінчити останній курс інституту.

Причини різні, а проблема – одна кредитори не входять в ваше скрутне становище і всіма способами тиснуть на вас.
Після цього людина може впасти в депресію і не знати що робити. Родичі та друзі не можуть допомогти, на роботу поки не беруть.
Виявлялися в такій ситуації? Або зараз у вас така ситуація?

Звичайно, ви можете вірити чи ні, але молитва в такому випадку допомагає!

Допомагає відволіктися від проблеми, допомагає перемикнути вашу психіку на позитивний лад, і найголовніше ви інтуїтивно розумієте, що вам вже ніхто не допоможе, крім звернення до Всевишнього.

Не думайте про погане, помоліться, зверніться з проханням до Отця небесного.

Моліться щоранку.
По-перше, вам стане легше на душі. По-друге, не здавайтеся і самі продовжуйте боротися і пробуйте усіма способами вийти із проблеми. Господь допомагає тим, хто не сидить склавши руки та не чекає манни небесної.
Через час ви помітите, що молитва допомогла!

Зверніться до вашого Ангелу зберігачу, який посланий вам Богом з вашого народження.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва, яка допоможе зупинити претензії ваших кредиторів

Волею Господа посланий ти мені, ангел-хранитель, захисник і піклувальник мій.

А тому я кличу до тебе в важку мить у своїй молитві, щоб оберіг ти мене від великої біди. Гноблять мене наділені земною владою і немає у мене інший захисту, крім як влада небесна, коея над усіма нами стоїть і світом нашим управляє.

Святий ангеле, обереги від утисків і образ від тих, хто піднявся з мене, вбережи від їх несправедливості, бо страждаю з цієї причини безвинно.

Прощаю, як Бог вчив, людям цим гріхи їх переді мною, бо то Господь підніс які піднялись наді мною і відчуває тим мене.

На все те воля Божа, від усього ж, що понад волі Божої, спаси мене, ангел-хранитель мій. Про сем прошу тебе у своїй молитві. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.