Дійсні молтви за благословення вашого шлюбу та батьківства. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Кожна сім'я прагне щастя. Подружжя має докладати максимум зусиль, щоб жити душевно. Ці молитви допоможуть вам, читайте їх із вірою в серце

Благословення вашого шлюбу

Це чудова ідея – молитися разом із чоловіком щодня. Це не тільки допомагає підбадьорити ваше духовне життя, а й, безперечно, зміцнює ваш зв’язок. Незалежно від того, чи молитеся ви зі своїм партнером або без нього, благословення на шлюб є прекрасною молитвою, яку ви можете читати щодня або так часто, як вважаєте за потрібне.

Дорогий Небесний Батько,

Наш шлюб – це дар згори, і ми залежимо від вас у його подальшому успіху. Допоможи нам ніколи не забувати ставити Тебе на перше місце у нашому житті. Ми просимо вас благословити наш шлюб. Дозволь нам мати шлюб, сповнений любові та радості, але також міцний і глибокий, здатний протистояти смутку та трагедіям. Допоможи нам завжди зберігати наш шлюб як одну з найважливіших частин нашого життя. Благослови та захисти наш шлюб, Господи, і даруй нам багато років разом. Амінь.

Молитва про батьківство

Так, по вірі вам буде!

Якщо ви маєте дітей, потрібні молитви та за чоловіка, і за батька. Ви також можете попросити Бога допомогти вашому чоловікові підготуватися до батьківства, якщо у вас ще немає дітей.

Боже,
Дякую за те, що ти наш батько і вищий приклад батьківського кохання. Допоможіть моєму чоловікові відчути цю любов і наслідувати її, наскільки він може. Допоможи моєму чоловікові вирости як батько, стати щедрішим, терплячим і підбадьорливим, як і ти. Нехай мій чоловік знає, що він улюблений та надійний батько цієї сім’ї, і що ми обожнюємо та поважаємо його. Допоможіть йому відчути впевненість у своєму батьківстві та своїх здібностях. Дозвольте мені бути для нього найкращим партнером, щоб підтримувати його як батька. Допоможи нам виховати наших дітей так, як Ти хочеш для них, і допоможи нам бути люблячими та дбайливими батьками для наших благословенних дітей. Амінь.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.