Молитва про захист від зла

Господь, нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити.

Господь Ісус, зло – це таке грубе слово, і все ж Твоє Слово часто використовує його для опису протилежності добра. Хоча ми всі здатні на гріх, я прошу Твоєї захисту від тих, хто називає добро злом і злом добром. Захистіть нас від тих, хто замишляє проти праведності, і від тих, хто спотворює істину в брехні, щоб здійснити свої злі наміри. Нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити. Допоможи нам скинути кожне уяву і подумати, що наш ворог намагається використовувати, щоб підняти себе проти Тебе.

Ти завдав нашому духовному ворогові фатальний удар на Голгофі, коли помер за нас на хресті і воскрес на третій день. Поки зло продовжує ходити навколо, сила Твого імені і Твоєї крові повстає, щоб перемогти і принести нам перемогу над кожним злом, запланованим проти нас. У той час як зловмисні дії можуть заважати нам, ми використовуємо обладунки Бога, що дав Ти нам, щоб стояти твердо. Ти будеш своєчасно відновлювати правосуддя за всю шкоду і непотрібне насильство, спрямоване на Твоїх дітей. До тих пір ми залишаємося в Твоїй присутності, згодні з Твоїми цілями і вважаємо Тебе нашим Верховним головнокомандувачем і захисником. Допоможи нам уникнути спокуси і визволи нас від зла, Господь. Ти – Могутній, Той, Хто в кінцевому підсумку виведе на світло все зло. З тобою, Ісус, ми в безпеці. Амінь.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.