Молитва про захист від земних ворогів

Накажи Своїм ангелам, Господи, оберігати нас усіма можливими способами, щоб ніяка небезпека чи нещастя не наблизилися до нашого дому або нашому житті.

Дорогоцінний Ісус, Ти знаєш, що значить переслідувати земних ворогів. І завдяки Твоєму співчуття і розуміння Ти знаєш шкоду, з яким ми і наші сім’ї стикаємося щодня. Наші діти потребують захисту від хуліганів, від невірних месників і від помилкових філософій, які нападають на їх духовну спадщину. Диявольські сюжети щодня переслідують серця наших дітей і намагаються заманити їх на шкідливі практики. Тримай наших близьких міцно, Господь, і ніколи не відпускай їх.

Накажи Своїм ангелам, Господи, оберігати нас усіма можливими способами, щоб ніяка небезпека чи нещастя не наблизилися до нашого дому або нашому житті. Покажіть нам, коли говорити, коли слухати, а коли діяти, завжди усвідомлюючи, що Ти воюєте в наших битвах за нас і з нами. Навчи нас любити наших ворогів, молитися за них, але протистояти злу в ім’я Твоє могутності. Ми не боїмося тих, хто може спробувати нашкодити нам фізично. Ми впевнені в нашій вічній безпеки. Наш страх – це святе, праведне благоговіння, засноване на тому, Хто Ти є і Чиїм ми стали в Тобі. Господь, Ти будеш захищати нас від усіх земних ворогів. І поки Ти з нами, ми не боїмося зла. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.