Молитви, які допомагають вирішити щоденні проблеми

Господь, я не знаю, хто або що зустрінеться на моєму шляху сьогодні. Але я знаю, що Ти - мій Щит і Захист. Допоможи мені.

Молитва: з Богом

Господь, я не знаю, хто або що зустрінеться на моєму шляху сьогодні. Але я знаю, що Ти мій Щит і Захист. Допоможи мені.

Навчи мене, як бути сильним в Тобі та вибирати тільки Твій шлях сьогодні. Допоможи мені йти Твоєї правдою, а не моїми почуттями. Допоможіть мені прийняти всі, що зустрічається на моєму шляху. Спасибі, що Ти любиш мене і ніщо не може відняти це у мене! Навіть якщо я зазнаю невдачі сьогодні Ти шепочеш Свою безумовну любов глибоко в мою душу і нагадуєш мені, що Твої милості щоранку нові. Це дійсно вражає мене, Господь. Спасибі, що зустрівся зі мною сьогодні. Ти б розбудив мене завтра таким же солодким пошепки Твоєї любові? Я не можу дочекатися зустрічі з Тобою знову.

В Ім’я Ісуса, амінь.

Ранкова молитва про мужність

Господи, дай мені мужність, щоб я міг з гідністю пройти через всі сьогодні. Коли я відчуваю бажання здатися, допоможи мені продовжувати йти. Даруй мені бадьорий дух, коли справи йдуть не так. І дай мені сміливості зробити все, що потрібно.

В ім’я Ісуса, амінь.

“Бо Бог дав нам не дух боязкості, а дух сили, любові та самодисципліни”. 2 Тимофія 1: 7

Молитва – щоденне звернення до Бога

Батько, хвала Тобі за небо і сонце, за те, що обидва нагадують нам про виклик нового дня і можливості слідувати за Тобою. Спасибі, що нагадав нам, що життя не завжди легке, але нам не потрібно нести важке в кожен новий день. Прости нас за те, що ми зупинилися на минулому і трималися за образи. Благослови наші серця, щоб їх ніщо не стримувало, коли ми шукаємо Тебе кожен день.  

В ім’я Ісуса, амінь.

Щоденна молитва радості

Батько, спасибі, що втрутився в моє життя і дозволив мені мати особисті відносини з Тобою. Дякую за Твою любов до мене сьогодні і назавжди. Дякую за благословення, які Ти дав мені та моїй родині. Допоможи нам використовувати ці благословення, щоб благословляти інших. Я живу життям справжньої радості, коли я відчуваю Твою присутність сьогодні!

В ім’я Ісуса Амінь.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.