Молитва на Вознесіння Спасителя нашого Ісуса Христа

Ісус, я йду за Тобою в своїх думках.

Ця молитва читається з вірою в серці та з подякою до Господа.

Вознесіння Ісуса
Вознесіння Ісуса

Молитва на Вознесіння Спасителя нашого Ісуса Христа

Про Господь Ісус, я люблю тебе, Син Марії, мій Спаситель і мій Брат, тому що Ти – Бог. Я йду за Тобою в своїх думках і сподіваюся, що одного разу Твоєю милістю піду за Тобою і сам на славу небесну. До тих пір, чи не дозволяй мені нехтувати земної завданням, яку Ти мені дав. Дозволь мені старанно працювати все моє життя з більшою вдячністю за сьогодення. Дозвольте мені усвідомити, що тільки досягнувши істинного людського задоволення, я зможу досягти Божественного виконання і піднестися до Тебе по завершенні моєї роботи. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.