(Відео) Молитва від тривоги за майбутнє до Миколая Чудотворця

Нижче представлена відео молитва, яку потрібно слухати та повторювати за словами молитви з вірою і надією і любов'ю.

Єрарх і батько, о святійший Миколай, ти надзвичайний Святий Господній, наш люблячий захисник і готовий помічник в скорботі всюди.

Допоможи нам грішникам і нещасним в реальному житті: благай Господа Бога, щоб Він дав нам прощення всіх наших гріхів ті, що ми зробили в нашій юності та упродовж всього нашого життя словом і ділом, хоча та всіма нашими почуттями та в проході наших душ, допоможи нам нещасним – благай Господа Бога і Творця всього творіння, щоб позбавив нас від випробувань та вічних мук: щоб ми завжди прославляли Отця і Сина, і Святого Духа, і твоє милосердне клопотання, нині та навіки. Амінь.

 ""

О найдобріший батько Микола, вчитель всіх, хто з вірою закликає про твій захист до теплої молитви, поспішає позбавити стадо Христа від нападників на нього вовків і охороняй кожну християнську землю та оберігай її святими молитвами від мирських хвилювань, потрясінь, нападів ворогів і міжусобиць, від голоду, повені, вогню, сокири та раптової смертності.

І як ти зглянувся над трьома ув’язненими в тюрмі та позбавив їх від царського гніву і смерті від меча, так і помилуй нас, хто знаходиться в темряві гріхів розуму, слова і справи, і визволи нас від гніву Божого і вічного покарання, щоб через заступництво і допомогу твою і з Його ласки та благодаті Христа, наш Бог, міг дати нам вести тихе життя без гріха в цьому столітті та звільнити нас. Амінь.

Нижче представлена відео молитва, яку потрібно слухати та повторювати за словами молитви з вірою і надією і любов’ю.

Відео: молитва від тривоги за майбутнє до Миколая Чудотворця

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.