Який найкращий час для молитви? Читайте з вірою в серці, душевно і з почуттям

У Писанні немає остаточного визначення того, в який час найкраще молитися до нашого Творця або скільки нам слід це робити.

Скільки разів ми повинні молитися кожен день? Чи повинні ми просити Вічного раз або два, а може і більше? Чи говорить нам Біблія, коли найкраще просити Бога? Нам заповідано молитися щоранку або, можливо, перед сном? Що Біблія пропонує нам обговорювати, коли ми говоримо з нашим Творцем?

У Писанні немає остаточного визначення того, в який час найкраще молитися до нашого Творця або скільки нам слід це робити. Ви повинні виробити звичку коли молитеся.

Приклади

 ""

Наприклад, пророк Даниїл зробив звичкою молитися тричі на день (Данило 6:10). Цар Давид також робив це і робив це вранці, опівдні і ввечері (Псалом 5: 3, 55:17, 88:13, 143: 8). Іноді він прокидався і молився за кілька годин до сходу сонця (Псалом 118: 147), практика, яка була продубльована Господом (Марка 1:35).

Іноді Давид, особливо коли він відчував, що випробування і прикрощі життя тиснуть на нього, він кликав до Господа та вдень, і вночі (Псалом 88: 1). Ісус витратив час на молитву всю ніч, перш ніж обрав дванадцять чоловік, щоб слідувати за ним (Лука. 6:12) і запропонував благання до Отця в ніч, коли він був заарештований (Матвія 26:36).

Рання церква була присвячена регулярної молитви (Діян. 2:42). Апостол Павло і Сила зробили це опівночі, коли вони були разом у філіппінській тюремній камері (Діян. 16:25). Павло заявив, що він ніколи не підводив ні вночі, ні вдень, щоб пам’ятати свого вірного друга Тимофія у всіх своїх петицій (2 Тимофія 1: 3).

Павло регулярно спонукав інших говорити стільки, скільки вони могли, з Вічним (Римлян 12:12, Филип’ян 4: 6, Колосян 4: 2, 1Тимофія 5: 5). Фактично, Павло заходить так далеко, що закликає віруючих «молитися безперестанно» (1 Солунян 5:17). Ясно, що ми повинні спілкуватися з нашим Творцем стільки раз, скільки зможемо.

Керуючі накази

 ""

Які вказівки містяться в Писанні щодо того, що слід обговорювати, коли ми молимося? Біблія стверджує, що ми можемо звертатися з проханнями для себе (Буття 24:12, Матвія 14:30, Луки 23:42), що включає прохання про те, щоб ми були врятовані від обманів сатани і руйнівних сил (Матвія 6:13) . Ми, звичайно, повинні також попросити, щоб такий захист була поширена на нашу сім’ю, друзів і знайомих.

В ту ніч, коли він був зрадженний, Ісус відкрив Петру і учням, що диявол зробив сміливе прохання Батьку. За словами Господа, сатана “зажадав, щоб всі ви просіяли, як пшениця ” (Луки 22:31 – 32). Його дивно смілива прохання було спрямовано не тільки на ЗНИЩЕННЯ життів учнів, а й на те, щоб перешкодити цілі Божества – використовувати цих унікально навчених людей в якості основи новозавітної церкви (див. Одкровення 21:14)! Христос, однак, просив, щоб його учні не піддавалися спокусі понад те, з чим вони могли впоратися (крім Іуди), прохання, яку виконав Батько.

Ми повинні молитися Вічному за безпеку і благополуччя дітей (Матвія 19:13), а також всіх тих, хто є християнами (Ефесян 6:18, Римлян 1: 9, Якова 5:16).

Ті, хто присвятив своє життя служінню Богу і проповіді Євангелія, також повинні пам’ятати в наших петицій (2 Коринтян 1:11, Ефесян 6: 19-20, Колосян 4: 3-4, Филип’ян 1:19). Ми повинні молитися за тих, хто несе відповідальність за управління (1 Тимофія 2: 1 – 2).

Ті, хто визрівав у християнській вірі, повинні бути готові відвідати, помазати маслом і молитися за хворих християн (Яків 5:14 – 15). Можливо, одна з найважчих речей, про які ми повинні просити, – це благополуччя тих, хто покидає нас, хто ненавидить нас, хто використовує нас для своїх власних егоїстичних цілей або хто навіть заходить так далеко, що переслідує нас за нашу віру (Матвія 5: 44, Діяння 7:59 – 60, 2 Тимофію 4:16).

Нарешті, але не в останню чергу, завжди прийнятно просити людей виконати волю Бога і якнайшвидшого прибуття Його Царства на землю (Матвія 6:10). В кінцевому рахунку, кращий час для молитви – це коли ви відчуваєте, що це необхідно!

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.