(Відео) Прекрасна молитва про покаяння за весь ваш рід. Вона допоможе прибрати гріх поколінь на вас

Молитва про покаяння і відновлення, яка може допомогти вам знайти оновлену радість, надію і життя.

Піддалися ви шкідливим звичкам, які шкодять вашій вірі та свідченням? Ми всі були там в той чи інший час. Якщо вина і сором тепер це ваше життя, і жаль заповнює прогалини вашої історії, наберіться духу. Бог пропонує любов, прощення і відновлення. Якщо це розв’язання ваших проблем, ось молитва про покаяння і відновлення, яка може допомогти вам знайти оновлену радість, надію і життя:

Молитва про покаяння і відновленні

Господь Ісус, я втомився від боротьби за гріх в моєму житті. Я відчуваю себе далеко від Тебе. Мій вибір не привів мене в правильні місця. Я слухав шепіт мого ворога замість Твоїх слів в Писанні, і результат був катастрофічним.

Одного разу я гуляв з тобою, моє серце ніжно до Твого керівництву. І все ж потроху я обмінював Твої істини на спокуси та обман, які вели мене від Тебе. Замість того, щоб брати в полон думки та відразу ж сповідувати їх, я дозволив їм повністю вийти з-під контролю. Покаяння не було в моєму словнику. Звинувачення, приховування або спроба пояснити та виправдати гріх ніколи не спрацюють. Вони тільки народжують глибші гріховні зв’язки.

 ""

Ти створив мене за Своїм власним образом, Господь. Ви знаєте мої думки, перш ніж я говорю їх. Ви просвічуєте моє серце і бачите мої виправдання і наміри. Твій Дух попередив мене, але я проігнорував Тебе. Розчарування і розчарування позначилися на мені.

Тому сьогодні я зізнаюся, що відчайдушно потребую Тебе. Ви пообіцяли, що якщо ми сповідуємо наш гріх, ви вибачте нам і знову очистите нас. Господи, мені дійсно потрібно Твоє прощення. Покаяння на моєму серці та губах. Я хочу повернутися і попрямувати в іншому напрямку – назад до Тебе, Господь. В ім’я Ісуса, амінь.

Відео: молитва – покаяння за весь рід

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.