Молитва за друзів і близьких, які далекі від Бога

Бог знову і знову нагадує нам, що молитва сильна.

Як віруючі ми знаємо, де знаходиться справжня надія. Ми неймовірно вдячні за любов і прощення Христа. Ми були звільнений, викуплені для Його цілей.

І все ж, як більшість з нас знає це дуже добре, не всі поділяють наше бажання йти поруч і залишатися на зв’язку з Богом. Що часто залишає нас глибоко всередині. Правда в тому, що багато втрачено. Все ще бродити, шукати або віддалятися від Бога.

Бог знову і знову нагадує нам, що молитва сильна. Молитва Божого Слова над тими, кого ми любимо, говорить про Його істині над їх життями, оскільки вона будує нашу власну віру.

Молитва за друзів і близьких, які далекі від Бога:

О Боже,

Ми вдячні за те, що ви знаєте наші серця, ви чуєте наші молитви і дбаєте про все, що стосується нас. Спасибі, що розумієте це тягар, який ми несемо, і як ми хочемо, щоб більше всього на світі бачили, як наші близькі приходять до вас. Допоможіть нам згадати, що ви любите їх більше, ніж ми коли-небудь могли. І що ви бажаєте передати свою велику любов і прощення найглибшій частині їх душі. Ми завжди вдячні за вашу цілющу силу, за ваш дар милосердя та ваше послання надії.

Дякую Господи, що для тебе немає нічого складного. Спасибі, що ваша сила безмежна, і ви прийшли звільнити бранців. Спасибі, що чекаєте з розпростертими обіймами, щоб блудний син повернувся, що ви очікуєте його прибуття, щоб щедро відсвяткувати його повернення додому.

 ""

Ми дякуємо вам за те, що ви Визволитель і Спаситель, Спаситель і Господь. Ми знаємо і віримо, що немає такої глибокої ями, що ваша любов до сих пір не може досягти нас. Ми розуміємо, що ваше милосердя щоранку нове, а ваша вірність велика.

Дорогий Бог, ми просимо, щоб ти припинив кожен план ворога над тими, кого ми любимо, оскільки ми представляємо їх тобі прямо зараз. Ми молимося, щоб ви зруйнували його плани і щоб ваші плани на благо, майбутнє і надію взяли гору. Будь ласка, відкрийте сліпі очі, щоб вони могли бачити вашу правду. Ми віримо в вас, щоб врятувати тих, хто ходить у темряві, і зцілити глибокі рани всіх, хто постраждав. Ми молимося про чудесне втручання вашого Духа, щоб залучити їх до себе, активно працювати від імені наших улюблених, які загубилися і блукають.

Тому що ви прийшли з хорошими новинами, щоб зцілити розбитих серцем, проголосити свободу полоненим і звільнити ув’язнених. Хоча ми заслужили покарання за наші помилки, ви встали на наше місце і прийняли удари від нашого імені. Ви вирішили померти, щоб ми могли жити вічно, і ми могли бути вільними.

Господи, прости наше невір’я. Будь ласка, прости часи, коли ми сумнівалися, що ти коли-небудь зможеш змінити віддалене серце. Прости нашу жорстокість, втома або забудькуватість, щоб постійно молитися. І слава Богу, що ви ніколи не розчаровуєтеся в нас. Нагадайте нам ще раз про те, як ви змінили наші власні серця; як твоє чудо життя і надії з’явилося глибоко в наших душах.

Ми любимо тебе, Господь, ти потрібен нам сьогодні і кожен день. Ми дякуємо вам за те, що ви чуєте наші молитви і віримо, що ви на роботі навіть зараз. Потужно. Вірно. І дивним чином. Роби те, що можеш зробити тільки ти.

Ще раз спасибі за найчудовіший дар нашого Спасителя, Бога з нами. Дякую за вашу велику доброту і любов. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.