Де, коли, чому і як правильно молитися

Ісус залишив багато повчань про те, що, де, коли, чому і як молитися, і, оскільки Він володіє всіма знаннями, розумінням і мудрістю, ми повинні слідувати Його настанов.

Молитва була невід’ємною частиною життя Ісуса Христа, і Біблія вчить нас, що в Ісусі є всі скарби мудрості і знання:

Щоб їх серця, будучи згуртованими в любові, могли підбадьорювати, щоб знайти все багатство повної впевненості в розумінні і пізнанні таємниці Бога, яким є Христос, в якому всі скарби мудрості і знання. Я говорю це для того, щоб ніхто не міг ввести вас в оману правдоподібними аргументами (Колосян 2: 2-4 ESV).

Ісус залишив багато повчань про те, що, де, коли, чому і як молитися, і, оскільки Він володіє всіма знаннями, розумінням і мудрістю, ми повинні слідувати Його настанов і керівництву, щоб розвивати нашу молитовну життя.

Моліться за інших:

Але я кажу вам: любіть своїх ворогів, благословляйте тих, хто проклинає вас, робіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за них, які, незважаючи на вас, використовують вас і переслідують вас (Матвія 5:44).

Потім до нього привели дітей, щоб він міг покласти на них руки і молитися (Матвія 19:13 ESV).

Прощайте інших, коли молитеся

І коли ви стоїте, молячись, вибачте, якщо ви повинні проти кого-небудь: щоб і ваш Батько, який на небесах, простив вам ваші злочину (Марка 11:25).

Моліться в приватному порядку:

І коли ти молишся, ти не повинен бути схожий на лицемірів. Тому що вони люблять стояти і молитися в синагогах та на перехрестях, щоб їх могли бачити інші. Воістину, кажу вам, вони отримали свою нагороду (Матвія 6: 5 ESV).

Але коли ти молишся, йди до своєї кімнати, зачини двері і молись свого Отця, який в таємниці. І твій Батько, який бачить таємно, віддасть тобі (Матвія 6: 6 ESV).

І після того, як він розпустив натовпу, він сам піднявся на гору, щоб помолитися. Коли настав вечір, він був там один (Матвія 14:23 ESV).

І вранці, вставши дуже давно, він вийшов і пішов у відокремлене місце і там молився (Марка 1:35).

 ""

Моліться осмислено:

І коли ви молитеся, чи не накопичуйте порожніх фраз, як язичники, бо вони думають, що їх почують за їх багато слів (Матвія 6: 7).

Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри! За те, що ти пожирає будинку вдів, і заради облуди підіймаєш довгі молитви. Тому ви отримаєте осуд (Матвія 23:14).

Завжди молися

І він розповів їм притчу про те, що вони повинні завжди молитися і не занепадати духом (Луки 18: 1).

Його Церква – це Будинок Молитви:

Він сказав їм: Написано: «Мій будинок буде називатися домом молитви», але ви робите його лігвом грабіжників (Матвія 21:13).

Моліться, віруючи:

І все, що ви в молитві попросите, віруючи, ви отримаєте (Матвія 21:22).

Моліться, щоб не впасти в спокусу:

Дивіться і моліться, щоб ви не впали в спокусу. Дух дійсно бажає, але плоть слабка (Матвія 26:41 ESV).

Моліться за трудящих за Його загиблий урожай:

Тому щиро моліться Господу жнив, щоб посилати працівників у його жнива (Матвія 9:38).

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.