(Відео) Про щастя, про Божу поміч, про роботу або допомогу у справах. Молитва Святителю Миколі Чудотворцю

Прослухайте цю відео молитву і постарайтеся вдатися в слова її та з вірою молитися. Те, що ви робите з вірою в серці - завжди збувається.

Кожна людина бажає в своєму житті, щоб у нього і його близьких було щасливе життя. Яким чином він цього добивається? Всі по різному. Однак як би ви не будували собі і своїй родині щастя, бажано, також молитвами допомагати в побудові хорошої і щасливого життя. З Божою допомогою завжди йтиме на лад робота і всі ваші плани будуть здійснюватися.

Молитва Святителю Миколі Чудотворцю, також допомагає в цьому.

Прослухайте цю відео молитву і постарайтеся вникнути в слова її і з вірою молитися. Те, що ви робите з вірою в серці – завжди збувається.

Відео: Про щастя, про Божу поміч, про роботу або допомогу у кримінальних справах. Молитва Святителю Миколі Чудотворцю

Багато людей, які прослухали цю молитву, залишили свої пости в соціальних мережах:

“Захисти від заздрості та злоби, від ненависті та помилок, амінь.”

“Дякую Тобі, Микола Чудотворець за допомогу Твою!!!! І прости нас за гріхи наші!!! Амінь.”

“Отче Миколаю допоможи мені, будь ласка, пережити цей важкий період !!! Прошу терпіння і трохи здоров’я і щастя.”

“Молитва так зворушила душу. Нехай Микола Чудотворець допоможе всім добрим і вірянам людям на світі у всіх сферах життя.”

“Божественний голос Алли Снєгірьова робить молитву живий і чудодійною. Завдяки та цього чарівного голосу молитвами святих отців наших життя моє змінилося, я змінилася … І тепер немає повернення до колишнього. Слава Богу! Слава Богу за все! Будьте благословенні.”

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.