3 сильних молитви про захист та безпеку

Коли вас долає занепокоєння, використовуйте ці молитви для захисту, щоб пам'ятати, Хто такий Бог, і захист, що говорив був вам.

Наш світ наповнений подіями та ситуаціями, які можуть викликати великий страх і занепокоєння. Легко бути пригніченим і жити в полоні страху. В Слові Божому нам обіцяно, що Він вірний і захистить нас (2 Солунян 3: 3). Бог хоче, щоб ми відпустили страх і жили повним життям! (Івана 10:10) Коли вас долає занепокоєння, використовуйте ці молитви для захисту, щоб пам’ятати, Хто такий Бог, і захист, що говорив був вам.

Молитва про особистий захист

Батько, я приходжу до Тебе сьогодні, схиляючись в серце, просячи захисту від лукавого. Господь, нас миттєво атакують зображення на телебаченні, в Інтернеті, в книгах і газетах, які роблять нас вразливими для гріха будь-якого роду. Оточіть нас своїм божественним захистом. Оточіть нас своєю силою і міццю. Нехай всі, хто знаходить притулок в Тобі, будуть раді, нехай завжди співають від радості. І так захисти нас, щоб люблячі Твоє ім’я могли радіти в Тобі. Бо Ти благословляєш праведника, Господи, Ти оточуєш його прихильністю, як щитом. (Псалом 5: 11-12)

Господь, я прошу Тебе захистити наш розум. Батько, образ думок про плоть – це смерть, а образ мислення про Дух – це життя і світ. (Римлян 8: 6) О Боже, думаємо про Тебе. Давайте не будемо відповідати цьому світу, але будемо перетворені оновленням нашого розуму, щоб ми могли довести, що таке Твоя воля, то, що добре, прийнятно і зовсім. (Римлян 12: 2) Допоможи нам силою Твого Духа думати про все, що істинно, що почесно, що правильно, що чисто, що мило, що користується хорошою репутацією. Якщо є якесь перевагу і якщо все, що гідне похвали, дозвольте нам задуматися про це. (Филип’ян 4: 8)

Зміцни нас могутністю Твоєю мощі, Боже. Наділяючись нас у Свої обладунки, щоб ми могли твердо протистояти планам диявола. Ми знаємо, що наша боротьба ведеться не проти плоті та крові, але проти правителів, проти сил, проти світових сил темноти, проти духовних сил зла в небесних місцях. (Ефесян 6: 10-12)

Ти наш охоронець, Господи, тінь по праву руку нашу. Захисти нас від всякого зла і бережи нашу душу. Охороняйте наш вихід і наш вхід. З цього часу і назавжди. В ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва про захист та безпеку родини

Господь, я молю про Твою емоційну, фізичну та духовний захист моїх дітей (онуків). Тримайте зло якомога далі від них і допоможіть їм довіряти Тобі як свого притулку і силі. Я молюся, щоб Ти зберіг їх уми від шкідливих настанов і дарував їм здатність розпізнавати істину. Я молюся, щоб Ти зробив їх сильними та сміливими перед лицем небезпеки, визнаючи, що Ти переміг і одного разу виправиш всю несправедливість і зло. Допоможіть їм знайти спокій у Твоїй тіні, оскільки вони живуть в духовному притулок, яке Ти їм надаєш. Дайте їм знати, що єдине безпечне місце – в Ісусі, і що їх будинок на землі тимчасовий.

Молитва про безпеку дітей

Господь, я молюся, щоб мої діти (внуки) розвинули вічну перспективу і мета, а не земну. Допоможіть їм побачити життя – і кожен виклик – Твоїми очима, прагнучи та не боячись ділитися з іншими доброю новиною про Ісуса, куди б вони не пішли. Я молюся, щоб вони зосередили свою увагу на тому, що вище, а не тільки на те, що тут відбувається, і щоб вони були вкорінені й засновані на Твоєї любові. Я молюся, щоб вони усвідомили ступінь Вашої любові до них – перевершили всі ті знання, які вони придбали в школі. Я молюся, щоб вони були наповнені Тобою з ранку до ночі. Амінь.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.