Молитви про позбавлення від горя і про ясному розумі

Господи, допоможіть мені позбутися від горя.

Молитва про ясний розум

О Боже, що сидить над херувимами, яви Свою блискучу славу. Покажи мені свою могутню силу. Приходьте врятувати мене, тому що мій розум стурбований усіма цими суперечливими думками та рішеннями, які я повинен прийняти. Нехай Твоє обличчя сяє для мене і приносить ясний розум, вільний від чинників, і мудрість знати, що робити. Розчистиш шлях переді мною і живи мене, о Владико Небесних Військ. Амінь.

Допоможіть мені позбутися від горя – молитва

Батько, я молю Тебе, підносячи руки до неба, просячи, щоб Ти витягнув мене з мого горя і благословив мій розум досконалим світом. Мене переповнює туга по Твоєї допомоги. У моїй глибокій біді я шукаю Тебе, Господь. Я згадую все, що Ти зробив, тому що Ти Бог великих чудес! О Боже, твої дороги вони святі, а Своєю сильною рукою Ти викупив мене. Амінь.

 ""

Молитва про розум, вільному від мук

Господь, бажання всіх народів, Ти дозволив мені пройти через багато страждань, але я впевнений, що Ти знову повернеш мене до багатого життя і витягнеш мене з цих глибин депресії. Будь ласка, звільніть мене від мук і ще раз втішити мене. Я хвалю Тебе, бо Ти вірний Своїм обіцянкам, про мій Бог, я кричу від радості, тому що Ти викупив мене. Амінь.

Молитва Господу Миру

Господь Миру, я щиро бажаю, щоб Ти дав мені Свій світ завжди та в будь-якій ситуації. Я дякую Тобі за те, що Твоє Присутність покриває мене світом, коли я перебуваю в Тобі та Твої Слова перебувають в мені. Господи, Ти єдиний істинний миротворець, і Ти знаєш занепокоєння, яке мучить моє серце. Будь ласка, дай мені Твій благословенний спокій в моєму дусі. Вся честь, слава і хвала імені Твоєму, амінь.

Вилий світ Ісусовою молитвою

О Боже, моя Сила, я прошу Тебе вилити той світ, який явив Твій Син Ісус, коли Він ходив по землі. Злийте цей спокій серця і духу, це незворушний спокій, попри лиха і життєві зміни, а також весь тиск і стреси життя. Нехай Твій світ підтримає моє серце через жертви, біль і боротьбу. В Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.