Молитви про мудрість, віру і напрямку в житті

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене.

Молитва про віру

Всевідець Ісус, спасибі, що ти захисник і годувальник. У вашому слові сказано, що я виправданий вірою, а не справами. Я не підкоряюся вам для того, щоб заслужити визнання, я прийнятий вірою в Ісуса. Ви чуєте мої молитви не тому, що я заслужив право бути почутим, а завдяки вірі в Ісуса. Дозволь мені виповнитися віри та здобути свободу в цьому житті віри. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Напрямок молитви

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому, що приведе мене до істини. Я прошу Тебе керівництва і напрямки зараз, Господь, і молюся, щоб ти відповів на моє прохання. Ви абсолютно хороший Батько, який завжди дає своїм дітям тільки хороші подарунки. Коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння. Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва про збільшення віри

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що ти знаєш усі мої потреби. Ви сказали, що якщо у мене віра мала, як гірчичне зерно, я можу перевернути гори, що для мене не буде нічого неможливого. Господи, моя віра така слабка, але я дякую Тобі за те, що ти сильний. Це не сила моєї віри робить неможливе, а ваша сила. Нехай моя віра зросте, якщо я вірю в вашу силу. З тобою немає нічого неможливого. Хай буде ваша милість з моїм духом. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва мудрості

Бог над усю мудрість, ти обіцяв, що, якщо комусь бракує мудрості, ми повинні запитати тебе, і ти даси нам цю мудрість. Я прошу тебе про мудрість тепер, Господь. Допоможіть мені приймати мудрі рішення для моєї користі та вашої слави. Коли я не знаю, куди йти, я прошу, щоб я знав про твою присутність поруч зі мною, направляючи мене в правильному напрямку. Я не хочу нікуди йти без тебе, Господь, тому що бути у твоїй присутності – найкраще місце для мене. Захисти мене від шкоди та направ мої кроки. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.