Молитви про формування сім’ї і відповідальності в ній

Господи, об'єднайте нас в любові, щоб ми могли розраховувати один на одного в будь-якій ситуації, з якою стикаємося.

Молитва про формування сім’ї

Небесний Отець, ми молимося, щоб Ти сформував з нас сім’ю, яка дотримується правильний спосіб життя, способи, які вам подобаються. Об’єднайте нас в любові, щоб ми могли розраховувати один на одного в будь-якій ситуації, з якою стикаємося. Дайте нам сили долати труднощі способами, які сприяють гармонії та миру. Нехай всі наші погляди будуть зосереджені на завершеній роботі Ісуса на хресті. Нехай все, що ми робимо, буде для Вас службою. Амінь.

Напрямна молитва

Небесний Отець, ми мучимо себе перед Тобою, просячи Твого керівництва в підтримці єдиної та щасливої родини. Нехай чоловіки люблять і розуміють своїх дружин як глав сімей. Допоможіть їм виконувати свої батьківські ролі прийнятними для Вас способами. Нехай дружини люблять, поважають і підкоряються своїм чоловікам як своїм товаришам. Допоможіть їм виконувати свої жіночі та материнські обов’язки відповідно до вимог. Дозвольте дітям коритися своїм батькам, щоб вони прожили довге життя. Ми молимося, щоб Ви не дозволили нічому порушити мир між сім’ями. Ми молимося про це в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва від сімейної проблеми

Отець Небесний, ми постаємо перед Вами, шукаючи Вашої руки допомоги в принесення миру і єдності неспокійним сім’ям. Розкажіть їм про цінності гармонії в домашніх умовах. Допоможіть батькам розв’язувати свої проблеми мирним шляхом і швидко, щоб вони могли створити безпечну і сприятливе середовище для виховання дітей. Дайте їм смирення просити вибачення, коли вони помиляються, і прощати, коли вибачаються. Дайте їм бажання завжди бути щасливими, попри проблеми в сім’ї. Амінь.

Молитва про відповідальність

Боже, ми схиляємося перед Тобою і просимо допомогти нам вирішити розкол в нашій родині. Відновіть єдність серед нас. Дайте нам смирення, щоб ставитися до всіх однаково і поважати думку кожного. Нехай кожен з нас візьме на себе відповідальність за мир з усіма, щоб уникнути образ. Допоможіть нам утриматися від пліток, це розпалює ворожнечу в сім’ї. Бережіть свої думки від бажань, щоб погані ситуації трапилися з іншими. Давайте завжди бажати один одному добра. Амінь.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.