Молитви захисту від хворобливих спогадів і позбавленні від негараздів

Господи, в твоєму слові сказано, що у праведника багато скорбот, але ти позбавляє його від усіх.

Молитва про болючі спогади

Дорогий Бог, так багато поганого відбувалося з нами як сім’єю. Ми трагічно втратили людей, яких ми дуже любимо, і ми боролися з прокльонами хвороб і недуг поколінь. Наші родичі та друзі відкинули нас. Господи, принеси зцілення в наші серця. Зціли нас від усіх цих хворобливих спогадів. Очисть наші серця своєю любов’ю і дозвольте поганим спогадами замінити істину, що міститься в вашому слові. Ми молимося в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про недуги

Господи, у твоєму слові сказано, що у праведника багато скорбот, але ти позбавляєш його від усіх. Господи, ти мене Спаситель цієї сім’ї. Позбавте нас від усіх негараздів, через які ми проходимо. Принесіть зцілення цієї сім’ї та відновите все, що ми втратили. Нехай кожен з нас наповниться твоєю любов’ю. Ми молимося в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва за зцілення нашого серця

Господи, моя сім’я розвалюється. Ми завдавали один одному біль від гіркоти. Господи, прости нас. Зцілите кожного з нас і допоможіть нам простити один одного. Зв’яжіть нас тенетами любові та дайте нам благодать знову любити один одного. Підтримуйте цю сім’ю своїм щедрим духом і допомагайте нам завжди радіти вам. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Молитва рабства

Господи, спаси та зціли нас від цього сімейного рабства. Звільни нас від рабства невдач і бідності. Дайте нам вдвічі більше за всі біди, які ми пережили в минулому. Нехай ваша слава наповнює цю сім’ю, щоб ми могли процвітати в усьому, що ми робимо, і нехай ті, хто нас знає, свідчать, що ми служимо Богові відновлення. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося. Амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.