Молитви, що видаляють гнів і розбрат з сім’ї

Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім'я.

Молитва про спокій

О Боже, дякую Тобі за Твоє слово, тому що це світильник моїй нозі та світло нашим шляхом. У вашому слові йдеться, що ми воюємо Не проти плоті та крові, а проти начальства, сил і правителів темряви. Ми виступаємо перед вами як сім’я сьогодні, тому що знаємо, що це ворог стоїть за чварами, які ми переживаємо в цьому будинку. Ворог незадоволений прогресом, якого ми домагаємося всією сім’єю. Попри те, що ми кілька разів потрапляли в пастки ворога, ми знову піднімаємося в силі Святого Духа. Ми заявляємо і постановляємо, що конфлікти – не наша доля. Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім’я. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Проте наша сердечна молитва

Небесний Отець, наші серця стривожені через гарячих обмінів, які відбуваються в нашій родині. Ми звернулися один проти одного замість того, щоб боротися за свою сім’ю. Господи, удали гнів і розбрат з нашого середовища, бо там, де розбрат, твориться всяке злу справу. Закрийте кожну лихі двері, яку ми відкрили, щоб ворог міг увійти в цю сім’ю і контролювати нас. Як і раніше наші серця з вашим світом і допомагають нам діяти у світі Христа, який перевершує всяке розуміння. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

 ""

Молитва милосердя

Король Слави, помилуй мою сім’ю. Я каюсь від імені кожного члена сім’ї в тому, що дозволив конфлікту виникнути між нами. Доторкніться до наших сердець, видаліть болючі спогади та допоможіть нам бути милосердними один до одного. Будь ласка, допоможіть нам уникнути зла і вшанувати вас нашими відносинами. Покажи нам свою велику силу, щоб ми могли поважати тебе і йти твоїми шляхами індивідуально і всією сім’єю. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.